Vaccinationsfeber

2014-07-31 21:35:32 ,   Allmänt/Vardagsliv Ebba
När vi kom hem från vår baddag i tisdags hade Ebba lite feber. Biverkning efter vaccinationen förra veckan. Och febern hänger kvar! Igårkväll hade hon strax över 39 och sov väldigt oroligt natten som var. Ikväll var tempen lite lägre men hon verkar sova oroligt ändå.... det gör hon ju i försig utan feber också.
 
Nåja febern har gjort att vi får skjuta upp vår minitripp till Marcus syster med familj. Men imorgon åker vi oavsett. Febern är ju inget som smittar och Ebba kan ju lika gärna ta det lugnt där som här. Men jag hoppas och räknar med att den är borta imorgon. Så där ja då har vi bestämt det!
 
Dagen har lunkat på och jag har äntligen tagit tag i att måla lite smådetaljer på våra köksfönster som det var tänkt att jag skulle göra första semesterveckan det vill säga för över en månad sen. Men men bara
 det är klart till jag börjar jobba på onsdag.
 
Ebba var så söt ikväll. Vi läste boken Ingrid ska bada innan läggdags och när hon hade lagt sig ner på kudden efteråt så sa hon Mamma....åka bada. Åka bien (bilen). Det lät så gulligt! Mammas stora lilla tjej som är inne i en riktig separationsfas nu och jag börjar bli lite smått orolig inför hur förskolestarten ska gå om några veckor.
 
Nu kladdkaka, chips och film med mannen. När det är semester är det ju fredagsmys hela veckan lång :).
 
 
Ikväll åt vi grillat! Flankstek, majskolvar och korv till Ebba som tjatar om korv till varje måltid. Sen provade jag att göra Crashed potatoes (Recept här från Bambi). Gott blev det! Middagen var dock allt annat än lugn med en Ebba som gnällde och pekade på allt hon ville ha fast hon redan hade det på tallriken och en Max vars kiss- och bajshumor återuppstått...
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback