Dagarna som varit

2014-07-28 22:37:49 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Värmen fortsätter även om termometern inte visar över 30 grader men i alla fall 27. Vilket räcker gott och väl! Idag tog vi en badfri dag och åkte till IKEA för att reklamera en tavellist som olustigt nog "vek" sig förra veckan. Den sitter fast i väggen men själva hyllan där sakerna står på vek sig neråt. Limmet släppte. Väldigt olustigt och som tur var satt den inte över nån säng utan över teven (grejerna föll ner bakom teven). På hyllan stod bara saker som tillsammans vägde 920 g och hyllan ska tåla 7,5 kilo. Det var ju inga problem att reklamera i alla fall och tydligen har de fått rapporter tidigare om några liknande fall så antagligen är de producerade samtidigt och nåt har hänt med limmet. Vår köptes förra våren men vi satte inte upp den förrän nu i våras. Så jag fick fylla i säkerhetsrapporter och sånt. Bra att de tar sånt på allvar. Nu sitter i alla fall en ny hylla på plats. Lunch och lite mer shopping blev det på IKEA.

Imorgon väntar i alla fall en heldag med bad och sol och även igår var vi iväg några timmar. Svårt att låta bli när det är så fint väder. Tror aldrig jag varit på stranden så mycket som denna sommar.
 
I lördags var vi på bröllop i värmen. Vi var med på vigsel och fika sen fika efteråt. Mycket fint var det!
 
   
 
 
Dagen avslutades med en mysig kväll hos vännerna A och D. Bad i deras pool, grillat, lekande barn, mycket prat m.m. Ända tills kl. 23 var vi kvar. Mys att sitta i mörkret på altan och prata medan barnen lekte (Ebba sov i vagnen). En kväll att minnas helt enkelt!
 
Piratlek var populärt under kvällen
 
 

Kvällens värdar
 
 
Jag fortsätter att vara tungandad och hostig här hemma trots nästintill maxdoser av Marcus astmamediciner. Blir så trött på detta! Ska ta tag i att kontakta vårdcentralen denna vecka. Drar mig för det för känns som att jag ändå inte får nån hjälp för att syresättningen är bra och jag blåser bra värden i pef-mätaren.
 
Nu ska jag njuta lite av att barnen sover efter krånglig läggning av fröken envis som gillar att slås och rivas vid läggning. När jag sagt stopp sluta för ungefär tionde gången tittade hon på mig med sina klarblå ögon och sa: Mamma aj Ebba (Mamma arg Ebba). Man smälter ju som socker nu när hon pratar så mycket. Språk är makt. Till slut somnade hon vaggandes i min famn. Det var många månader sen det hände sist.
 
Kram
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback