Perfekt!

2014-01-11 20:11:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej lördag! En mysig dag hemma. Vi fixade och grejade här på förmiddan. Satte bland annat upp två tavellister som köptes in i april förra året. Japp vi är väldigt dåliga på att ta tag i saker. Men nu sitter det i alla fall en tavellist på Max rum och en i lekrummet. I eftermiddags hade vi besök av M, H och lille M som kom och firade Ebba i efterskott. Vi bjöd på min mormors rullrån och mitt nya absoluta favoritrecept: den perfekta brownien. Receptet är från Bambi klick klick.
 
Fikat på Ebbas kalas. Vaniljdrömmar, brownies och cupcakes. Och sen så var det tårta också förstås!
 
Bakade dem även till Ebbas kalas förra veckan. Då skar jag dem i ganska små bitar eftersom jag ville att gästerna skulle orka det andra fikat också men idag skar jag större bitar och så hade vi grädde till. Mycket gott. Ett enkelt recept som rekommenderas.
 
Nu sitter jag i soffan och känner mig lite missmodig. Vill så gärna att Ebba sover ikväll. Orkar inte dessa krångelkvällar. Vill bara sitta och titta på en film med min man. Han och jag har typ noll egentid tillsammans. Ja just nu känns det lite som barnen tagit över hela våra liv. Men men bara att fortsätta intala sig att detta är en tillfällig period.....
 
Hoppas ni har en bra helg!
 




Kommentarer
Mikaela

Sitter i soffan och känner mig lika missmodig :( Det är full fart på vår lille ända till 22-23 på kvällarna.Egentid existerar inte.Vi får hoppas att det snart blir bättre.
Kram

Svar: Usch så jobbigt att det fortsätter för er. Ebba somnar i alla fall vid 19 eller 20 men vaknar sen ofta. Igår var det varje kvart eller var tionde minut. Undrar så vad det är som stör henne!! Hoppas verkligen ni får lite egentid snart!!!
Sara

2014-01-11  /  22:17:57 
Linda

Fortsätt kämpa så kommer belöningen snart!

2014-01-11  /  23:38:00  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback