Luftvägsinfektion

2014-01-16 11:59:52 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej hopp i snön! För oj så mycket snö vi har fått de senaste dagarna. Vet inte hur många decimetrar det är men kanske 3?! Det är jättefint ute. Men jag spenderar mest tiden inne för Ebba är inte riktigt kry. Den hemska hostan hon började få natten mot måndag ledde till väsande, pipig och stötig andning i tisdagskväll så vi tillbringade halva natten på akuten. Hon fick inhalera ventoline och fick även flytande ventoline utskrivet. Igåreftermiddag började hon piggna till lite och lekte men fortsatt ganska gnällig. Inatt har hon sovit typ hela natten. Bara en hostomgång vid 3 inatt. Väldigt välbehövligt med sömn då Marcus och jag sov 2,5 timme natten innan. Idag är andningen mycket bättre hos henne och "rosslet" i luftvägarna sitter inte lika långt ner längre så hon behöver inte kämpa så för att hosta. Piggare och gladare också. Men mammig som tusan!!
 
Tjejen som börjar få mycket hår och lockar
 
 
Jag känner mig typ tröttare idag än igår men det brukar ju bli så att tröttheten kommer nåt dygn efteråt. Strax ska Ebba och jag iväg och posta traderapaket och köpa en sallad på ICA till lunch till mig. Orkar inte fixa nåt annat. Sen så ska vi hämta Max som jag misstänker kommer vilja vara ute i snön en hel del i eftermiddag.
 
Idag har jag bokat en liten "getaway" till mig och Marcus i slutet av februari då vi firar 10 år tillsammans. Barnen ska sova hos mina föräldrar och vi ska åka bort ett dygn. Mysigt.... och väldigt välbehövligt! Även om det känns konstigt att lämna bort barnen.
 
Kram
 




Kommentarer
Mammatea

Krya på sig!

2014-01-16  /  19:09:09  /  http://mammatea.se
cattis

Skönt lilltösen börjar må bättre :) Säljer du mkt på tradera? Barnkläder som barnen vuxit ur eller du sparar deras kläder? Skulle vara skoj spana in vad du har till salu (mina barn är lite yngre än dina så passar nog bra storleksmässigt ;) pojke på 3 och flicka på 9 månader) då du ofta har så fina kläder på dem så om du vill kanske man kan få veta ditt tradera namn? Tack förresten för en toppenblogg, en av mina absoluta favoriter!!

Svar: Tack för berömmet :) Roligt att du trivs med att kika in här. Jag säljer lite då och då på tradera. Mitt namn där är maxmamma_82. Just nu har jag inga auktioner upplagda men kommer säkert snart =)
Sara

2014-01-16  /  19:24:54 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback