Egentid, tack!

2014-01-02 21:14:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Igår i trädgården när Max byggde en raket som man kunde starta utan sagogryn (han är smått fixerad vid julkalendern)
 
Gokväll! Egentid, hallå var är du?! En dotter som inte vill sova på kvällarna och en son som är i nån tidig extrem 6-årstrots gör att krafterna går åt. En ganska jobbig kväll igår då Ebba vaknade vid 21 och var vaken till 0:30. Som tur var så fick vi belöning för slitet för sen sov hon hela natten till kl. 9 imorse. Det största miraklet av allt var att även jag sov hela natten i sträck. Det gott folk har inte hänt på över ett år!! Nu hoppas jag att hon sover ikväll för jag vill verkligen ha en lugn kväll. 7 av 10 kvällar sen Marcus gick på julledighet har vi haft Ebba vaken större delen av kvällarna.
 
Samtidigt som jag längtar som en tok efter att bara få va så kan jag knappt åka hemifrån utan att längta ihjäl mig efter barnen. Var på ICA Maxi idag och tömde mitt konto (hmm...ingen rolig månad detta) och ville bara åka hem och gosa med Ebba. Jag hjälp hur ska det gå att börja jobba 40 timmar i veckan om två månader....
 
Nepp inte tänka på det nu utan nu ska vi ju fokusera på vad som händer imorgon. För ett år sen satt Marcus och jag i soffan och tittade på "En unge i minuten" och pratade förlossning omedvetna om värkarna skulle starta ungefär 6 timmar senare.
 
Imorgon fyller lilla damen ett år.
 
Ett helt år.
 




Kommentarer
Anna

Vi har problem med Gabriel när han går på dagis. Jag är dödligt trött efter jobbet så när det är min nattning somnar jag oftast före G i hans säng. Han är i den där härliga övergången när han inte bör sova på dagen men han måste på dagis för annars orkar han inte... Noll egentid! Frustrerande men desto skönare den egentid man får. Grattis i förskott till stora tjejen :)

2014-01-02  /  21:55:55  /  http://annastankehorna.blogspot.se/
Anneli *barntipsbloggen*

Ska oxå börja jobba om 2 månader, orkar inte ens tänka tanken just nu haha...

Svar: nej jag försöker skjuta tanken åt framtiden.... blir dock svårt närmaste dagarna för jag ska jobba på tisdag. Är planeringsdag. Men sen ska jag "glömma" det ända till den 3 mars :)
Sara

2014-01-03  /  16:01:31  /  http://barntipsbloggen.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback