Tio år tillsammans ♥

2014-02-22 19:09:03 ,   Allmänt/Vardagsliv
Idag är det tio år sen Marcus och jag blev tillsammans. TIO ÅR!! Det låter så mycket tycker jag men jag är väldigt glad över var vi är idag och för den familj och det hem vi skapat under dessa år.
 
Vi har firat det hela genom att ha varit barnfria i ett dygn. Max och Ebba har sovit hos mina föräldrar och det har gått jättebra. Även för mammiga Ebba :). Marcus och jag har bott på herrgård (eller ja man bodde inte på själva herrgården men i en byggnad bredvid) och åt igår en god trerätters.
 
Till förrätt var det en räk- och kräftstjärtssallad med torskrom, till varmrätt potatisrösti med philadelfiaost och örter med portvinssås och kalvytterfilé, till efterrätt chokladkaka med choklad- och vaniljglass och blåbär.
 
 
Efter en god natts sömn och frukost imorse så åkte vi vidare på mot relaxavdelning och äventyrsbad. Bubbelpool, läsa tidningar, åka vattenrutschkanor, äta snacks och lunch. Och sen duschade jag länge och ångbastade.
 
 
 
Detta har varit en riktigt bra dygn med andra ord. Men det är skönt att vara hemma också. Nu laddar jag och Max för melodifestival!!




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback