Rastlösa barn och kläddrömmar

2014-02-13 13:34:04 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej torsdag! Jag vaknade imorse och trodde det var fredag. Blev ganska rejält besviken när jag insåg att så inte var fallet. Börjar bli segt att vara krasslig och att vara hemma med barnen. Dessutom så ska Marcus på APT idag på sin enda tidiga dag så han kommer hem i två timmar och sen ska han iväg igen. Jag tror i alla fall att Max är feberfri idag men rosslar och snorar. Jag känner mig lite bättre men skulle ändå helst av bara vilja ligga under en filt och titta på film.
 
Nåja nog om det. Snart är det dags för "bytardagstider" igen vilket jag ser fram emot. I slutet av mars är det dags för den jag är med och anordnar. Idag har jag rensat ur Max garderob och tagit fram det jag inte fick sålt förra året samt kläder jag lagt undan från Ebba så nu ligger det ett helt klädberg på vardagsrumsbordet. När Marcus kommer hem från jobbet ska jag ge mig iväg och köpa frystejp så att jag kan börja märka.
 
På grund av den rådande ekonomin här hemma så hoppas jag på många fina fynd framöver. Blir gladare att fynda begagnat än av att köpa nytt till barnen. Både med tanke på den ekonomiska aspekten men självklart också med tanke på ekologiska aspekter och att gifter är urtvättade.
 
Men det är också kul att spana in nyheter i butikerna även om jag inte ska handla något just nu. Kolla in denna härliga tröja från Lindex:
 
 
Nu ska jag passa på att se gårdagens avsnitt av Mia på Grötö medan Ebba sover.
 




Kommentarer
Mammatea

Fin kofta

Svar: Ja lindex har mycket med prickar nu. Helt i min smak :)
Sara

2014-02-13  /  19:42:16  /  http://mammatea.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback