Stesseksem

2014-12-09 16:40:38 ,   Allmänt/Vardagsliv
Åååå så jag längtar efter julledigt. Denna jul ska jag ha revansch från förra julen då Ebba hade en rejäl utvecklingsfas och var vaken och ledsen varenda kväll dessutom hostig och snorig i omgångar. Denna jul hoppas jag på att få säga hej till friska barn, barn som sover på kvällarna/nätterna, julfilmer, bus i snö, spela spel.....
 
Ja listan kan skrivas lång.....
 
Hur mycket jag än älskar mitt jobb så känns det lite stressigt nu. Barnen på jobbet är uppstressade och det är mycket administrativt att hinna få klart till jul. Bland annat personalscheman m.m. Puh.... förra veckan fick jag eksem på armarna vilket var längesen och igår började jag bli lite röd under ena ögat. Livrädd för att mina ögoneksem är på väg tillbaks. Misstänker att allt är stressbetonat. Så nu gäller det att ta det lugnt och fokusera på målbilden - julen! Har haft en lugn eftermiddag nu med en kopp chaite, mörk choklad och barn som leker.
 
Det är mycket mysigt på jobbet nu också så det är inte bara tungt och på torsdag har vi vårt årliga luciafirande vilket ska bli supermysigt.
 
Å vad jag älskar december ♥
 
Goungarna förra året när vi klätt granen. På fredag är det dags igen!
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback