Lördagmorgon

2014-08-23 09:37:28 ,   Allmänt/Vardagsliv
Klart man ska sitta vid bordet i vardagsrummet och äta frukost till "Mekatronik" på tv. Precis som storebror.
 

Hej lördag! Skönt med ledig dag. Men Max vaknade 5.20. Marcus tvingade honom att lägga sig igen och sen kom han upp vid 6 igen så vi vet inte om han sov nåt mer. Lär väl visa sig på humöret under dagen. Han vill för övrigt inte ha helg. Han vill gå i skolan.
 
Jag har kommit in i det jag kallar overallpaniken. Nu är det inte direkt overaller jag funderar över utan överlag att försöka ha kontroll över allt vad barnen behöver i kläd- och skoväg inför kommande säsong. Bytardagar väntar ju men vissa saker har införskaffats redan. Regnvantar och regnhatt till Ebba och nu har jag precis beställt vinterkängor till Max. De vill jag verkligen tipsa om! Vi köpte dem förra året också och både vi och Max var nöjda med dem. Absolut prisvärda. Nu måste fötterna ha tagit en växtspurt för enligt storlekstabellen ska han ha två storlekar större nu än förra året. Här finns de! De finns i babymodell och jag tittade på den till Ebba men hennes fötter har växt ganska sakta senaste tiden så tror att det kommer en växtspurt snart så avvaktar lite. Och chansen är större att hitta bra skor billigt begagnat till henne än till Max. Men eftersom vi är så nöjda med dem så får Max gamla i stl 29 vänta några år så kan Ebba ha dem sen.
 
För övrigt så kämpar jag på med min tungandning så är riktigt jobbig till och från. Var hos astmasköterska häromdan och enligt blåstester så tömmer jag lungorna väldigt fort och de hörde att jag var besvärad i andningen. Fyra doser ventoline gav heller inte nån effekt. Så nu blir det min läkare som tar över "ärendet". Blir lite orolig och min energi är inte på topp. Men det är bara att kämpa på.
 
Kram
 
 




Kommentarer
Louise

Usch det låter inte bra med andningen! :( hoppas att de snart hittar orsaken! Kul att Max trivs så bra i förskolan:) kram

Svar: Ja jag hoppas det blir bra snart :)
Sara

2014-08-23  /  15:32:57 
Åsa

Hej
Jag tänkte på kängorna, håller de emot blötsnön? Så det inte blir blött inuti?

Svar: Vi upplevde inte att de blev blöta men när det är riktigt slaskigt så brukar han alltid ha fodrade gummistövlar istället.
Sara

2014-08-25  /  07:16:40 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback