Förskole- och skolstart

2014-08-19 20:50:27 ,   Allmänt/Vardagsliv
Max på väg till första skoldagen igår
 

Hej! Igår började Max förskoleklass och denna vecka går han inte på fritids för vi tänkte han skulle få en lugn start (han kommer inte gå så många timmar på fritids sen heller men i alla fall minst nån timme per dag). När Marcus kom och hämtade honom efter skoldagens slut igår sa han dock "Varför kommer du nu pappa? Jag vill gå på fritids". Och ungefär samma kommentar idag. Så vi får räkna det som att han trivs i alla fall. Det är ju en ny värld för oss också. Vi är ganska kunniga inom förskolevärlden men detta är ju utanför våra ramar. (Jag har ju dock jobbat på skola/fritids i ett halvår så lite koll har jag ju samt praktik under lärarutbildningen).
 
Och idag startade Ebbas förskoleinskolning. Hon var lite skeptisk till början och ville mest vara i Marcus famn men sen lossnade det mer och mer. Hon är ju så vår lilla tjej men när hon väl känner sig trygg då är hon precis som hemma. Så vi får hoppas det fortsätter gå bra.
 
Ja nya tider här hemma. Och denna trötta mamma bakom tangenterna tar sig nu igenom de sista dagarna på heltid på jobbet ;)
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback