80-årsfirande

2014-08-30 16:28:47 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej lördag! Igårkväll var jag så trött att jag mådde illa. Alldeles för dåligt med sömn denna vecka på grund av att Ebba hostat på nätterna. Hon har dock inte hostat nåt på dagarna....förrän idag då hon också är lite snorig. Höstens första förkylning med andra ord. Men inte så överraskande. Hon klarade ju sig ändå i två veckor i förskolemiljö utan att bli förkyld.
 
Idag är det väldigt skönt med ledig dag även om dagen började vid kl. 7 när barnen vaknade men jag kände mig faktiskt relativt utvilad då. Max och jag har varit iväg på förmiddan och handlat presenter till två av hans kompisar som har kalas inom kort och sen så köpte vi sängkläder till Ebbas säng. Vi köpte en säng till henne av vänner för en månad sen och idag har jag fixat och grejat på hennes rum. Ska fota sen när de nya sängkläderna torkat efter tvätt. Blir så mysigt!!
 
Igårkväll var vi på 80-årsfirande för min mormor som fyllde i början av månaden. Förra helgen fotade jag mormor och morfar och förstorade en bild som de fick inramad (inte en bild utav de två jag visar här).
 
Festen var hos min moster med familj. God mat med trevligt sällskap och poolbad i mörkret. Jag hade det dock skönt under en filt med en sovandes Ebba i vagnen bredvid mig.
 
 
 
 
Nu ska denna softa lördag fortsätta och jag ska fixa det sista i Ebbas rum innan det är dags för kvällsmat!
 
Kram
 
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback