This is me

2013-10-15 09:18:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
På klassträffen häromdan gjorde vi kollage för att presentera oss själva. Så här blev mitt:
 
 
Ibland känns livet som ett stort vardagspussel som ska lösas. Och jag gör det tillsammans med mina älsklingar Max (08), Marcus (M) och Ebba (13). Prickigt ett mönster jag gillar. Vissa dagar känns det som att jag inte gör annat än att städa. Jag tycker om att vara hemma och drömmer om köksrenovering. Älskar hösten, tända ljus, god mat, nagerlack och färgen lila. Många gånger per dag ser jag ut som Krösus Sork på bilden upp till höger (eller i alla fall känner mig sån). Underbara småbarnslivkaos. Barn, blogga, mat, läsning, mamma, humor, film, musik och en massa zzzzz för oj så mycket jag vill sova! Ett intresse är att fynda och rabatter och begagnat är ju så roligt att spana in.
 
Jag glömde dock en ganska självklar sak. En bild på en kamera såklart! Att fota tycker jag är roligt. Både med mobil och kamera.
 
That´s me!
 




Kommentarer
Emma

Åh så roligt att drömma om köksrenovering! Det gör jag också hela tiden, trots att jag bor i en hyreslägenhet ;-) Hur skulle du vilja göra i köket? Färger osv? Har du sett någon bild på ett kök som du gillar? :-)

Svar: Å vilken rolig fråga! Jag skulle vilja ha ett vitt kök och svarta bänkskivor. Kakel vet jag inte riktigt men inte nåt alltför vågat. Kanske mörkgrått? Sen skulle det vara roligt med tapet som innehåller färg i stället. Den dagen vi gör om så måste hela köket göras om. Golv också. Kanske egentligen inte väggar men de är vitmålade och det skulle ju vara roligare med någon mönstrad tapet. Jag får helt enkelt kolla lite inspirationsbilder och skriva ett blogginlägg om det så småningom! Problemet är väl att då blir jag väl ännu mer sugen på det..... synd att det ska kosta så mycket pengar!!!
Sara

2013-10-15  /  13:16:31 
mammaTea

Vilken kul ide.

2013-10-15  /  20:23:08  /  http://mammatea.se/
Linda

Det låter verkligen som dig! ;-)

Ps. Jag blir lite smått galen på hur lång tid det tar att ladda din bloggsida.... Frågan är varför?

2013-10-15  /  20:54:39  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback