Sömnrekord!!

2013-10-24 14:10:03 ,   Allmänt/Vardagsliv
Härligt med torsdag! Torsdag betyder att Marcus slutar tidigt och dessutom att det ju snart är helg. En helt oplanerad helg ligger framför oss. Väldigt ovanligt. Nåt vill jag i alla fall hitta på för det har varit lugna och lite tråkiga veckor nu när Ebba varit förkyld. Vi har mest varit hemma på vardagarna. Hon är fortfarande snorig och hostig men jag tycker nog att det är lite bättre idag. Pigg som en mört är hon i alla fall. Och natten till idag slog hon sömnrekord. Hon sov i ett sträck från kl. 23-6:20. Tjohooo!! Glädjen förtogs dock lite av att hon var vaken större delen av kvällen. Antagligen därför hon sov så bra sen.
 
Det funkar i alla fall finfint att natta henne bredvid oss. Hon bökar men somnar sen. Funkar bra på dagen också. Problemet är ju dock att hon vaknar så mycket på kvällarna så vi får natta om hela tiden. Eller rättare sagt jag får. För är det Marcus som går upp blir hon tokig och då blir det som igår att hon inte alls kan somna om och är vaken i två timmar istället.
 
Snart kan vi byta namn på denna blogg till sömnbloggen!
 
Nog om det helt enkelt. Om en stund ska vi gå och träffa A-C och barnen medan Marcus grejar i trädgården. Sen ska han tillbaks till jobbet ikväll.
 
Nu ska jag gå och titta om posten har kommit. Det vankas löneökning och jag har inte fått besked om min ökning men det lär ju stå på lönespecen *nyfiken*.
 
Bild på Bebbis från helgen som var
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback