Bästa fredagkvällen på året?

2013-11-29 19:50:08 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej mitt i fredagsmyset. Är inte denna fredag egentligen en av de bästa på året? Fredagen några dagar innan första advent då huset är storstädat, fönstrena putsade och stjärnorna och ljusstakarna framme. Här har vi i alla fall stjärnor och ljusstakar framme men de får dela plats med dammråttorna. Prioriteringar kallas det.
 
Idag har barnen och jag varit hemma hela dagen förutom att jag var iväg på lite ärenden när Marcus kom hem från jobbet. Det hör ju nästan till varje år att någon lampa i ljusstakarna inte fungerar. Jag tror dock att vi slapp problemet förra året men i år var det dags. Tur att det finns nya att köpa i elbutiken :).
 
Barnen har varit ganska krävande och gnälliga idag men innan Ebba la sig för en stund sen så lekte de Följa Max. Max kryper runt och Ebba kryper efter. Skönt att de roade sig själva lite. Både tycker det är jättekul.... tills Max inte orkar krypa mer. Nu äter han popcorn, chips och russin och tittar på Ice Age.

Marcus är iväg till en kollega och jag väntar på att idol ska börja för då åker godsakerna fram. Och ja apropå inlägget igår, idag har cola inhandlats :)!
 
Vet ni en annan sak? Efter cirkelträningspasset igår så har jag träningsvärk i HELA magen. Långt ner i magen, högt upp i magen, i mitten och på sidorna. Fascinerande! Tack för det Caroline!!
 
Hoppas ni får en mysig fredagkväll denna en av de bästa fredagkvällarna på året!!
 
 
Några bilder från dagen. Max älskar ju att pyssla och det är ju synd om stackarn som har två opyssliga föräldrar men nejlikor och apelsiner kändes som en lagom nivå även för mig :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback