Hur svårt ska det va?

2013-05-20 14:31:36 ,   Allmänt/Vardagsliv Mode/Kläder
Hej hej måndag! Denna dag började med strömavbrott så Max kunde inte titta på bolibompa. Katastrof i hemmet!! Efter nån timme kom dock strömmen tillbaks. Förmiddagen bjöd på en trevlig spontan lekparksdejt med A och barnen. Sen har vi ätit lunch, handlat på ICA och nu råder lugnet här hemma en liten stund. Ebba sover i vagnen, Max tittar på barnprogram på övervåningen och jag ligger i soffan och käkar choklad. Mmmm.
 
Nu när våren nalkas och det blir allt varmare ute är det verkligen dags att inventera barnens garderober. Känns som kortärmade bodys kommer användas flitigt på Ebba framöver. Då behövs ju nån tröja att ha över om det blir kyligt. Det är lättare sagt än gjort att hitta nån bra tycker jag. Helst skulle jag vilja ha en tunn i bomull med tryckknappar och utan luva. Det verkar vara omöjligt. Hur svårt kan det vara liksom?! Någon som har ett bra tips?
 
Efter mycket letande på gallerian i lördags så blev denna inköpt från HM:
 
Den är finstickad och har "vanliga" knappar men ingen luva i alla fall. Söt som tusan är den ju så jag hoppas att jag tycker den är smidig att få av och på henne när behovet finns.
 
För övrigt med tanke på barnens klädbehov så behöver Max jeansshorts, keps och chinos. Ebba behöver ha sommarpyjamaser. Sen om en till två månader går nog Ebba över till storlek 74 och då behöver hon en helt ny sommargarderob.... gaaah!! Hade glömt detta med hur ofta bebisar byter storlek! Kul med shopping men ack så mycket pengar det går åt..... Jag köper ju ändå en hel del begagnat och vi har ju fått mycket nytt till Ebba också. Men det kostar ju en del i alla fall. 
 
Ikväll ska Marcus iväg till en kollega och jag och barnen ska vara hemma. Första kvällen sen Ebba föddes som jag ska lägga båda barnen själv. Dessutom kommer Linas matkasse mitt i alltihopa. Det kan bli en spännande kväll med andra ord =)




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback