Det blev en bra dag helt enkelt

2013-05-04 20:52:56 ,   Allmänt/Vardagsliv
När jag vaknade imorse hade jag en tråkig känsla i kroppen. Typ inget kändes kul. Men det blev en riktigt bra dag ändå. I förmiddags var jag och Max och badade med min mamma och brorsbarn. Efter att ha ammat Ebba och ätit lunch åkte jag iväg på shopping. Helt själv. Var en väldigt frihetskänsla och först kändes det jättekul men sen tyckte jag bara det var jobbigt. Trött, törstig och tyckte inte jag hittade det jag skulle. Men väl hemma så var jag nöjd med mina köp!
 
 
Köpte bland annat dessa skor till mig. Insåg för några veckor sen att jag inte har några sommarskor! Förra våren/sommaren var jag ju gravid och gick i fopptofflor hela tiden. Hade ett par tygskor jag använde till fint men de luktar så illa nu efter mina stinkande gravidfötter så de går inte att ha längre. Sen har jag två par bra promenadskor. Gympadojor alltså! Skorna jag köpte nu är från skopunkten.
 
Ja detta blev en bra dag helt enkelt. Ikväll har vi grillat här hemma och jag har myst extra mycket med Ebba efter att ha varit borta från henne många timmar idag. Men mysigt för henne och Marcus med egentid. Måste ju börja utnyttja att hon inte har några problem att äta från flaskan samt att typ hela frysen är full med bröstmjölk =)!
 
Nu: måla nagerlack och sen frossa i chips!! That´s the plan.
 
Hoppas ni haft en bra dag ♥




Kommentarer
En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Fina skor!
Och det är tur att du tror på bönan ;)

Svar: Heja bönan!! =)
Sara

2013-05-05  /  10:24:13  /  http://www.elinteg.se
Emma

Rackarns vilka snygga sandaler!!

Svar: Ja eller hur?! jag har tittat på såna sandaler i några år men har tyckt jag har för fula tår för att ha sådana men nu skiter jag i mina fula tår. Får hoppas alla tittar på de fina skorna istället =)!
Sara

2013-05-05  /  20:47:19  /  http://frknilssonsbravader.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback