Bomber och granater

2013-05-21 22:50:12 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag är äckligt trött! Men det är som att det är nåt inbyggt i mig som gör att jag inte kan lägga mig förrän kl. 23. Dessutom har jag varit hos min mamma en stund ikväll så kom inte hem förrän lite mer än en halvtimme sen.
 
I eftermiddags var det som att min energi bara tvärdog. Tog en promenad med Ebba och det kändes som hela kroppen var bly och ögonen bara ville åka ihop. Svettades gjorde jag också. När jag kom hem så åt vi mat och sen stängde jag in mig på Max rum och låg i hans säng i 45 minuter och vilade medan Marcus hade hand om barnen och fixade i köket. Av det fick jag lite ny energi så att jag orkade kvällen. Jag hoppas nu på en bra natt så jag känner mig utvilad imorn. Jag börjar tröttna på mina mörka ringar under ögonen. Kommer säkert sova så djupt inatt att jag inte vaknar när Ebba är hungrig. Ibland är jag lite som Skalman som inte ens väcks av bomber och granater. Tur att jag har en lättväckt man... hi hi eller inte tur för honom som vaknar varje gång jag ska amma på natten.
 
Nåja nog om denna konstanta sömnbrist. Detta är en kort period av livet (som jag intalar mig varje natt).
 
 
Denna lilla goding är dock värd all sömbrist i världen ♥
 
Kommentarer
Anna

Jag tycker sömnbristen följer med en mer eller mindre oavsett period i livet men kanske beror på att jag hade väldigt svårt att somna förr i tiden och har aldrig kunnat sova på morgonen. Måste dock säga att perioden med bebis går nog inte att överträffa. Så trött som jag var om dagarna när Alexander var bebis har jag aldrig varit igen. Gabriel var en bebis som sov mycket bra så där var det dock inte samma sak. Sen kommer väl en period när man inte får upp dem små liven på mornarna och de sover som stockar hela natten (eller är vakna hela natten);)

2013-05-25  /  10:17:05  http://annastankehorna.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback