Bebis, grillat och blåtira!

2013-05-31 23:13:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej i fredagsmyset! Idag har jag inte varit lika apatiskt trött. En sådan befrielse. Detta trots att Ebba var vaken en gång i timmen ända till kl. 5 imorse. Då orkade jag inte mer. Gav henne flaskan och sen sov hon tre timmar. Hon är väldigt hungrig på nätterna den tjejen och bröstmjölken verkar inte mätta henne längre.
 
En fin dag har det varit. I eftermiddags hälsade vi på M & H och deras lille kille som blir tre veckor idag. Ebba kändes så stor i jämförelse. Här hemma har vi grillat nu ikväll. Fläskfilé och sparris som vi åt till klyftpotatis och tomatdressing. Till efterrätt blev det grillad banan med choklad och glass. Nu på kvällen har det varit ett väldigt spring till Ebba som sover oroligt. Delar av Let´s dancefinalen såg jag i alla fall. Förresten så fick Ebbisen sin första blåtira idag. Att sitträna är inte alltid lätt. Särskilt inte när man ramlar framåt och något är i vägen. Som tur är gick det bra och träffade inte ögat utan under (på sista bilden har hon fått blåtiran).
 
Sen så har jag blivit besatt av Tradera. Men det kan vi "prata" om en annan dag =)!
 
Imorn väntar sovmorgon för mig. Can´t wait!!
 




Kommentarer
Linda

Sitter hon redan själv?? Vid 5 månaders ålder? Det var häftigt! Så duktig. Usch jag vill typ inte att han ska lära sig det haha. Det går för fort!

Svar: hon kan bara sitta typ tio sekunder helt själv men hon tycker om att sitta när vi sitter bakom och håller en hand om hennes mage. Det var så vi upptäckte att hon håller balansen väldigt bra själv. Jag vill också stoppa tiden!!! Var är våra små bebisar??
Sara

2013-06-01  /  22:41:07  /  http://familyspace.blogg.se
Anneli *barntipsbloggen*

Vi försöker sitträna lite här hemma oxå. Går sådär men är väl ingen brådska egentligen. Några sekunder klarar hon av själv men sitter gärna uppe på lekfilten bra länge med lite stöd av kuddar och så ;)

Svar: nej det är ju absolut ingen brådska. Ebba tycker om att sitta och greja med leksaker när vi sitter bakom och håller en hand runt hennes mage. Det var så vi upptäckte att hon har bra balans själv. Hon kan sitta typ tio sekunder.
Sara

2013-06-01  /  23:06:59  /  http://barntipsbloggen.blogg.se/
Johanna

Åh, lilla skrottongen med blåtira. Men som du skriver, inte lätt att sitträna när saker är i vägen ;) Ser galet gott ut med maten! Här hins det inte med mer än macka och ett glas mjölk till middag (tränande sambo + grinig bebis = inte mkt mat). Hoppas ni haft en lika fin dag idag, och att du fick njuta av sovmorgonen =)

Svar: kan säga att den där sovmorgonen jag fick i lördags var fantastiskt!! vi har ju vårt sovrum i allrummet på övervåningen så det hörs ganska bra allt som sker på nedervåningen så mina sovmorgnar brukar inte vara så bra för vaknar hela tiden men i lördags stängde jag in mig i Max rum och sov i två timmar i hans säng innan det blev dag för mig. Fantastiskt!! usch låter inge bra med dåligt med mat. Viktigt att äta när man ammar... men jag vet hur det är med tidsbristen! kram
Sara

2013-06-02  /  18:35:50  /  http://justnuochidag.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback