Sol och stress

2013-03-27 12:53:45 ,   Allmänt/Vardagsliv
Solig dag idag igen. Skönt!
 
Jag är så trött på att känna mig stressad. Allt stressar mig nu känns det som. Det är ständigt rörigt här hemma trots att jag inte tycker att jag gör annat än att städa, plocka och greja. Max har ju påsklov denna vecka och det är mysigt att ha båda barnen hemma samtidigt som det är frustrerande för jag hinner ännu mindre. Max har dessutom blivit sämre på att leka. Han som tidigare kunnat tillbringa jättemycket tid i sitt rum håller nu mest på att plocka ut grejer i vardagsrummet eller bara springa runt. Sen är det mycket gnäll både från honom och från Ebba. Puh!! Nej nu ska jag inte klaga bara det att förmiddagen har känts som ett kaos. Jag som skippade min träning idag för att ha en lugn och skön förmiddag hemma med barnen. Alldeles nyss fick jag dessutom brev från försäkringskassan som skrev att de nekar min rätt till tillfällig föräldrapenning när Ebba låg på sjukhus. Tydligen har jag inte skickat in något intyg från sjukhuset vilket jag vet att jag har gjort för jag postade intyget samma dag som jag anmälde tillfällig föräldrapenning. Alltid ska det krångla. De ska snart ringa upp mig.
 
Nej nu ska jag rycka upp mig, försöka glömma stressen, bli coollugn och åka till A-C med barn. Biblioteksbesök tillsammans med dem väntar.
 
 
Lite påskfint har jag åstadkommit. I alla fall ett hörn i huset som är fint!




Kommentarer
Anneli

Jagmår heller ingen bra om det e för rörigt hemma, då har man så mkt svårare att koppla av. En riktig utmaning för mig bara det här med att behöva ha babysitter, babygym, bumbo o allt annat möjligt liggandes framme. Ibland om mannen slänger sina strumpor eller tröja nånstans i v-rummet istället för att direkt lägga i tvättkorgen så kan jag nästan få psykbryt haha...

Svar: skönt att det är fler som får psykbryt!! de här hemma lever farligt med mig i närheten. Här är det ju dock mest Max som stökar till. Ebbas grejer stör inte så mycket än men det kommer nog bli värre när hon ska ha leksaker och sånt. än så länge har vi hennes lapptäcke som hon brukar ligga på och babysittern framme.
Sara

2013-03-28  /  10:46:22  /  http://vardagssaker.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback