Skärtorsdag

2013-03-28 23:01:14 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag köpte nya ägg till påskriset igår
 
 
Skärtorsdagen lider mot sitt slut. Full fart från början till nu. Det är i alla fall skönt att sitta ner en stund nu även om mitt huvud bankar för fullt. Inte kul med huvudvärk. Marcus har varit till IKEA och köpt vitrinskåp idag, eller det blev liatorps bokhylla med vitrindörrar till. Har monterat själva stommen nu ikväll men orken har tagit slut hos oss båda så får fortsätta imorgon.
 
I eftermiddags gick barnen och jag till min mormor och morfar och fikade. Allra gladast var Max som smaskade kakor för fullt och dessutom fick med sig påskgodis hem. Sockerhög? O ja!!
 
Lilla Ebbisen ska nu sova första natten i egen säng. Vi har inte ens lagt henne i spjälsängen tidigare men nu ska vi testa. Jag tycker det känns lite jobbigt fast det bara handlar om att hon är någon meter ifrån mig men det ska nog gå bra. Vår lilla snutta!
 
Lite bilder från dagen kommer här nedan. Ebba har salva mot skorv om ni undrar varför hennes hår är så slimmat och vitt =)! Max och jag har ritat kycklingar och sedan en bild på mitt morotsbröd innan det åkte in i ugnen.
 
 

Jag sitter och käkar lite ostbågar nu för idag är det torsdagsfredagsmys som Max sa tidigare ikväll.
 
Kram och godnatt till er ♥
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback