Rolig helg

2013-03-24 22:55:06 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vilken rolig helg! Men oj så mycket jag gjort. Jag är så trött nu att det känns som jag är en fara för mig själv. Min högsta önskan just nu är att få sova en hel natt men det lär väl dröja länge innan den drömmen slår in. För även om Ebba ibland inte vaknar förrän kl. 4 för amning så vaknar jag ibland tidigare för att brösten spänner. Hoppas på en bra natt nu och att båda barnen vill sova länge imorgon.
 
Bytardagen igår gick jättebra. Längtar redan tills nästa som är i höst. Vi var klara med allt vid kl. 18 igårkväll. Idag har jag fotat M, H och gravidmagen. Var jättekul och jag tror vi fick en del riktigt bra bilder. Bland annat fotade vi i denna fina miljön.
 
 
Ikväll har jag och Ebba varit hos min snälla mamma som bjudit mig på trerätters. Smaskigt =)!
Efter läggning av Ebba här hemma hängde jag tvätt och vips var klockan 22.30. Nu längtar jag tillbaks till när Ebba var nyfödd och vi tillbringade dagarna i soffan tittandes på Dawsons Creek. En sån slappardag skulle jag behöva nu känns det som men imorgon tar vi nya energirika tag. Hoppas jag hinner med att sortera lite ren tvätt vilket vi inte hunnit på två veckor!! Ni kan ju tänka er hur tvättbergen ser ut....
 
Sov så gott ♥




Kommentarer
Liw - mamma till två inom 16 månader

Härligt ljus. Kul att fota preggon. Har ett par kollegor som ska fotas snart :-)

2013-03-25  /  07:42:03  /  http://liwetochvardagen.se
Maria - Fabulous Life

Jag älskar att solen tittar fram nu nästan varje dag, så underbart! Hoppas ni har en fin måndag ❤

2013-03-25  /  11:00:20  /  http://Mariafabulouslife.blogspot.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback