En glad ätare

2013-06-11 22:18:52 ,   Ebba
 
Som jag skrev igår så tog jag ju tag i detta med att göra lite puréer till Ebba. Idag fick hon smaka några skedar med potatis- och sötpotatispuré (med smör och bröstmjölk). Hon grimaserade inte men efter några skedar stängde hon munnen så då fick det räcka. Efteråt var hon väldigt glad!
 
 
 
 




Kommentarer
Johanna

Men lilla goa sötingen! Är hon redan så stor att det är dags att börja äta..?

Svar: hon är så stor att hon kan börja smaka =)
Sara

2013-06-12  /  07:28:22  /  http://justnuochidag.wordpress.com
Linda

Har haft samma känslor som dig ang amningen. Har mått ganska dåligt nu när jag trappat ner och slutat. Känslomässig bergochdalbana och varit nere. Usch!

Vi har fått rådet att ta maten i Astons tempo. Vill de ha mer mat så ger man mer, är de inte intresserade så gör det inget för då väntar man. Så följ du din magkänsla så går det toppen. Vi har ju en som vill äta vår mat helst hela tiden så ett helt mål gröt får han nu. Jag kokade broccoli och mosade med lite smör - det va en hit :-) sedan kokade jag några av köttbullarna jag gjort & frös in till framtiden för honom. Så jag försöker ta undan en del redan nu när jag lagar och frysa in så slipper man kanske göra så mycket storkok? Leya är uppväxt på burkmat mestadels så det här e nytt för mig haha.

Svar: ja det är ju jättebra att börja spara lite nu. jag gjorde puré av lax som blev över men kom ju sen på att den är saltad. Vet inte om jag ska slänga det?! hänger hans mage med? Ebba blir trög i magen så vet inte om jag ska hålla upp några dagar.
Sara

2013-06-12  /  09:37:55  /  http://familyspace.blogg.se
Anna

Så otroligt söt ju :)

2013-06-16  /  09:50:03  /  http://annastankehorna.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback