Dags igen

2013-06-30 23:36:50 ,   Allmänt/Vardagsliv
Oj så fort tiden går när man grejar med fotobok. Ja nu är det dags igen! Jag har ju gjort en fotobok för varje år till Max. Nu har jag påbörjat boken för hans femte år. Den kan ju inte göras klar förrän han fyller fem år i september men jag brukar försöka göra färdigt fram till födelsedagen så boken kan beställas när födelsedagen varit.
 
Roligt är det och jag glömmer bort både tid och rum. Men en liten Ebba har kallat mig till verkligheten genom att gråta på övervåningen. Lilla gumman var varm och tempen visade 38.4. Hon fick alvedon så hoppas hon sover gott nu.
 
Jag ska avsluta fotoboksfixandet för idag och gå och lägga mig.
 
Godnatt!
 
 




Kommentarer
Johanna

Lillskrottan... Är det tänder? Eller är hon förkyld? Hoppas i vilket fall att det vänder snart... Och en femte fotobok. Det betyder att vi följt varandras bloggar i över fem år ;)

Kram på er!

Svar: Ja tänk mer än fem år! Så otroligt häftigt! hon är inte förkyld. Tror nog det kan vara en liten tand i alla fall. Tycker det känns lite konstigt på tandköttet i nederkäken men hon låter mig ju inte titta. Fingrarna är dock i mun typ hela tiden och hon dregglar!! kram
Sara

2013-07-01  /  07:33:32  /  http://justnuochidag.wordpress.com
Johanna

Åh, hoppas de kikar fram snart och slutar besvära henne!

2013-07-01  /  13:57:04  /  http://justnuochidag.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback