Vanish

2013-07-22 21:50:53 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag ä en buzzador och har senaste tiden buzzat Vanish fläckborttagning. Fläckar har vi gott om här hemma med en vild blivande femåring och en bebis som börjat äta mat. Jag gillar fläckborttagningsmedel som är enkla att använda och vanish pulver tillsätter man bara till tvättmedlet vilket ju är superenkelt och effektivt. Jag kladdade in en tygbit med ketchup, olivolja, gräsfläckar och rödvin. Jag lät det torka in ett dygn innan jag tvättade den. Förbehandlade inte tyget något utan tillsatte bara en halv skopa vanish tillsammans med tvättmedlet. Inte ett spår av fläckarna syndes efteråt. DET kallar jag effektivt!!
 
Tygbitarna är fotade i olika ljus därför ser den högra bilden gul ut. Tygbiten är lika vit som innan.
 

Information om Buzzador: Att vara en buzzador innebär att man får prova olika produkter och tjänster och sedan utvärdera dem. Jag har tidigare bland annat provat hårvårdsprodukterna Pantene Pro-V som jag blev så förtjust i att jag fortsätter att köpa dem.

När man är buzzador ska man berätta för vänner om de produkter och tjänster man testar och även dela ut prover till dem samt dela informationen via sociala medier om man har möjlighet.

 

Om du vill bli en buzzador klicka här!

 
 




Kommentarer
Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

Lustigt! Jag köpte vanish för vittvätt i förrgår... Perfekt att det funkar bra! Kan tänka mig att man inte klarar sig utan det sen :)

Svar: hoppas det funkar för dig med =)!
Sara

2013-07-23  /  19:42:22  /  http://emmaspojkar.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback