Pizzapicknick

2013-07-07 00:07:12 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll i sena timmen! De senaste två dagarna har mest kretsat kring två fönster som vi håller på och målar. Inte så lätt med två barn och framförallt inte med en Ebba i kris (hi hi eller utvecklingssprång är det väl). Ikväll har vi turats om att springa upp till henne för att natta om henne när hon börjat skrika. Klockan 23 var vi i alla fall klara med det vi tänkt idag. Nu är det ett lager färg till som behövs men det får vänta nån vecka. Nu vill vi njuta av solen och om några dagar åker vi på minisemester.
 
Vi har njutit av solen idag också. I eftermiddags åkte jag och Max iväg till stranden i några timmar. Så otroligt fridfullt och skönt det var. Precis vad jag behövde efter dålig sömn, stressat sinne och en förmiddag med målarpenseln. Årets tredje dopp för Max blev det och årets första för mig. Imorn planerar vi att åka iväg hela familjen för några timmars sol och bad. 
 
Ikväll beställde vi pizza och eftersom det luktar målarfärg i huset och ännu mer i uterummet där fönstrena sitter så fick det bli en pizzapicknick i trädgården istället. Mysigt!
 
Hoppas ni haft en fin dag i solen!
 
 
 
 
 
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback