Lördag

2013-01-12 20:30:53 ,   Allmänt/Vardagsliv
Dagen idag började vid 11.40 för mig då jag vaknade! Rena tonårsfasonerna ju!! Men är man vaken flera gånger per natt och dessutom somnade väldigt sent igår så blir det så. Jag försöker motivera det med att jag behöver det.
 
Idag har jag varit ute på min första barnvagnspromenad. Vi gick till Marcus föräldrar och var där på eftermiddan medan Marcus och hans pappa åkte för att köpa ny spis till oss. Vår spis var ganska gammal och häromdan när Marcus bakade bullar så lossnade ugnsluckan. Men nu har vi en ny fin spis med varmluftsugn. I alla fall så sover Ebba bra i vagnen men vaknade när den stod still.
 
En annan första gång idag är att Ebba har badat för första gången. Hon skrek innan hon kom i vattnet men väl där i så njöt hon. Sen var det mycket skrik efteråt också. Men efter lite amning somnade hon gott i min famn. Nu ligger hon i korgen bredvid soffan och sover. Brukar ha henne i famnen och sova men kände att jag ville kika in här en stund =).
 
 
Ja vi fortsätter ta det lugnt och bara njuta av denna tid! Och mina krafter börjar återkomma. Igår och idag har jag känt mig väldigt pigg.
 
Kram till er alla som kikar in här ♥




Kommentarer
Vardagspusslandet

Men vilken sötnos hon är, eran Ebba :) Hoppas du fortsätter piggna till och få krafterna åter snart!
Gissa om jag längtar efter första barnvagnspromenaden, men än är det för kallt och halt här uppe tyvärr.

Svar: Tack så mycket =)!
Sara

2013-01-12  /  21:01:53  /  http://vardagspusslandet.se
Josefine

Det låter så härligt! Njut, njut, njut! Tiden går ju så himla fort! Jag tycker nyss att jag fick Freja (jag kallar henne fortfarande för min lilla bebis :-D) men om fyra månader så fyller hon TVÅ ÅR! Galet... Skönt att du är piggare så du kan njuta fullt ut med barnvagnspromenader osv ;-

Kram till dig!

Svar: Tack så mycket =)! ja jag har kallat Max för min bebis men nu är han ju storstora killen jämfört med Ebba!! Kram
Sara

2013-01-12  /  22:12:36  /  http://josselyn.blogg.se
Anneli

Skönt att krafterna börjar återkomma :) Önskar er en trevlig söndag!

2013-01-12  /  22:27:30  /  http://vardagssaker.blogg.se/
Linda

Det låter som våra härliga dagar. Vi tänkte prova första badet idag. Barnvagnspromenad har vi också lyckats med men det var kallt! Åh äntligen Sara får bi mysa!!

Newbie klänningen var underbar!!!

Svar: ja klänningen är fantastiskt! ja nu får vi mysa =) Va snabba ni är som hinner med.... tog mig över en vecka att komma ut med barnvagnen. men idag har jag varit ute igen och denna gång själv. Gick i 50 min. var skönt men jag var trött efteråt =)
Sara

2013-01-13  /  15:12:56  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback