Fantastiska kvinnokropp

2013-01-15 21:45:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Kroppen är ju helt fantastisk! Hur den kan bära ett barn och sen liksom bli sig själv igen. Viktmässigt känner jag ingen oro för min kropp. Vägde 85 kg när jag skrevs in på förlossningen (vägde dock 81 dagen innan så samlade mycket vätska sista dygnet) och nu väger jag 72. Har 7 kilo kvar till min startvikt. Imorn ska jag börja träna, eller snarare börja träna inför att börja träna. Det är dags att börja hitta de där musklerna igen. Kika in här!
 
Denna gång vill jag verkligen stärka kroppen nu efteråt för att slippa rygg- och nackbesvär som jag hade sådana problem med efter att jag fått Max. Det gäller ju att ta hand om sig själv!
 
Det roligaste imorgon ska bli att träffa mammorna jag gravidgympade med i höstas och träffa C också såklart. Nu är våra bebisar här =).
 




Kommentarer
Anna - Livet med tre barn <3

Du ser redan smal ut :) Själv dras jag med min putmage/degmage som jag nog aldrig lär få bort om jag fortsätter äta godis varje dag ;) Men man ska aldrig säga aldrig. Efter graviditeten med Albin fick jag tillbaka min platta mage utan att träna eller ändra kosten. Men är ändå mer bekväm med den här vikten och formen än min "vanliga".

Svar: ja jag har tappat vikten ganska fort och det gjorde jag sist med men skulle verkligen behöva styrka upp min kropp så nu ska det bli rätt från början. Är så glad att jag har möjligheten på att gå på "Efter förlossning"-träning för att börja återställa kroppen.
Sara

2013-01-16  /  09:54:49  /  http://withlovefrom.blogg.se
Linda

Jag håller med kvinnokroppen är fantastisk! Tänk vad den klarar av!!!

2013-01-16  /  17:10:39  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback