Återhämtning

2013-01-09 15:02:46 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag har sovit inatt! Fantastiskt skönt. Skrapade nog ihop ungefär 7 timmars sömn mellan midnatt och kl. 10. Väldigt bra och nödvändigt efter 6 nätter med 3-4 timmars sömn. Tror att hormonerna i kroppen börjar stabilisera sig nu.
 
Idag har vi en amma amma amma dag. Har ammat till och från i tre timmar. Nu verkar lilla fröken nöjd och efter ett blöjbyte ska hon få inviga sin vagn tillsammans med pappa och storebror.
 
Jag stannar kvar här hemma och fortsätter återhämta mig. Om jag är igång alltför länge blir jag snurrig i huvudet så blodförlusten spökar fortfarande.
 
Hade dessutom glömt hur svag man är i kroppens hållning efter en förlossning. Den vet liksom inte hur man ska förhållla sig till att inte ha stor mage och en massa extrakilon. Extrakilona finns det ju många ännu men de är i alla fall färre =)!
 
 
Kropp i återhämtning
 
 




Kommentarer
Fia - mamma till Isac ♥

Vet inte om det stämmer för fler men jag har både haft det så med Isac och läst om andra att efter några dagar när amningen stabiliserat sig lite så har bebisen en ökningen och då gör man inget annat än o ammar. Sen vid typ 10 dagars ålder, 6 veckor, 3 månader. Vid 10 dagars ålder satt jag i 6-7 timmar typ bara o ammade. Var ensam hemma den dagen o åt frukost i sängen typ kl 12 för Isac ville bara snutta.

Men det är ju så skönt att det funkar. Dock är jag jättetrött på det nu, men det är ju för att han inte håller sig mätt längre på samma vis.

Kram

Svar: ja jag kan tänka mig att hon vill att det ska ökas på. Är så jobbigt bara att hon ofta somnar i amningen. Känns inte som hon tömmer ordentligt. Förstår att du är trött på det nu när han börjar bli så stor. Hoppas han snart intresserar sig mer för annat att äta! kram
Sara

2013-01-09  /  21:10:10  /  http://spegelreflex.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback