Amningsvänligt

2013-01-11 11:05:58 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Eller ja jag vet att det är förmiddag. Ebba var vaken mellan 3 och 5 inatt. Vi hann med mycket amning och några blöjbyten. Sen somnade hon gott i babynestet som jag har bredvid mig. Inatt har hon sovit där i två sovomgångar vilket är skönt för då kan jag ligga som jag vill. Är svårare att sova skönt när vi somnat då hon liggammat. Nu sover hon gott vilket hon brukar göra så här på förmiddagar. Det tar tid på dagarna innan den lilla damen kommer ur sin pyjamas!
 
Amningskläder är verkligen dyrt men det går ju att hitta bra amningsvänliga "vanliga" kläder till bättre priser. Tipsar er om dessa farfarstoppar från Ellos som jag fick hem häromdan (sms-avin kom när jag var på förlossningen). Bra med knäppning upptill så behöver man inte dra av sig tröjan för att amma.
 
 




Kommentarer
elin stridh

Vill du göra ett bloglovinbyte? :)

2013-01-11  /  11:18:02  /  http://elincecilia.com/
fia - mamma till Isac

Ah, ni använder babynestet? Vi hade det mellan oss nästan varje natt första 6 veckorna, sen började Isac röra på sig så mycket så jag vågade inte ha honom liggandes där.
Farfarströjor eller tröjor med urrigning som man kan dra ner mycket o slippa dra upp o blotta hela magen är guld! Men som sagt, amningskläder är onödigt dyrr för hur kort tid man använder det.
Kram

Svar: ja vi använder det. det ligger mellan mig och mitt nattduksbord. Om/när Max kommer över på natten så lägger han sig mellan mig och Marcus. Jag funderar på att köpa fler amningslinnen som jag kan ha under tröjor som inte har knäppning upptill för att slippa blotta magen! tycker dock det är dyrt!!kram
Sara

2013-01-11  /  18:55:59  /  http://spegelreflex.blogg.se
Mikaela

Håller med om att amningsplagg är onödigt dyra.Fyndade dock en amningströja från Boob från Allt för föräldrar shoppen till en bråkdel av vad de egentligen kostar.Riktigt bra passform och smart öppning så man slipper blotta sig på bortaplan.Riktigt nöjd.

Svar: Ja rea är bra att handla på! Jag har köpt amningsbehåar och ett amningslinne och skulle behöva mer av båda men vill verkligen inte flera hundra till på det!!
Sara

2013-01-12  /  09:07:11 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback