Utskrivna

2013-02-19 12:26:21 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja nu är vi utskrivna från sjukhuset. Det gjordes via telefon. Ebba mår bra förutom slemhostan som gör att hon kräks ibland men det är ju bra att det går att hosta upp. Natten har varit bra och hon har ätit bra. Vi sov dock till 10.30 idag. Gäller att ta igen förlorade nätter. På sjukhuset har jag sovit typ fyra timmar per natt och då inte i sträck. Klockan 23, 02, 05, och 08 var det dags för inhalation, temptagning, kontroll av syresättning (som Ebba hade bra hela tiden), vägning, amning, vägning igen och sen somna om innan det var dags för nästa gång. Med andra ord hann man typ sova nån timme i emellan tillfällena.
 
När man vistas på sjukhus så tänker man på de som får tillbringa veckor där med allvarliga sjukdomar. Det ger lite perspektiv på det hela. Rs är ju en relativt ofarlig sjukdom fast den är väldigt jobbig för de små. Ebba klarade ju sig bra eftersom hon slapp sond och extra syre. Hon klarade av det själv även om andningen var ansträngd. Det var ju främst i lördags det var riktigt tufft. Bilderna här nedan är ifrån i söndags! Marcus har inte fått sovit kvar på sjukhuset men jag har delat rum med en annan mamma med rs-sjuk dotter. Komiskt nog var våra som tjejer födda på precis samma dag. Nu hoppas jag att vi kan lämna detta bakom oss och börja vår vanliga vardag igen.
 




Kommentarer
Anna a

Det måste ha vart jättetufft!Hoppas oxå att ni får lämna det bakom er o få vardag som det "ska" vara!kram

Svar: Tack Anna! ja det är skönt att lämna det bakom sig nu! kram
Sara

2013-02-19  /  21:10:42 
Johanna

Lilla skruttan! Så himla skönt att hon mår bättre nu och att ni får vara hemma. Allt är ju så mycket enklare hemma. Även om det kan vara tryggare på sjukan. Hoppas ni kan fortsätta krya nu!

Kram!

Svar: Ja det är skönt att vara hemma! men jag var glad att vi fick vara på sjukhuset när det var som jobbigast! kram
Sara

2013-02-20  /  12:55:39  /  http://justnuochidag.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback