Upp och ner....

2013-02-15 21:20:22 ,   Allmänt/Vardagsliv Ebba
 
...ner och upp!
 
Ena stunden är Ebba pigg och glad, ler och pratar så fort hon ser oss, andra stunden är hon så slö att hon inte reagerar på när vi rör vid henne, sen så kan hon hosta och snörvla som bara den, för att andra stunden andas helt lugnt och tyst och sen kan hon vara blek och andas stötigt. Som sagt det har varit en upp- och nerdag med ett besök på barnmottagningen på eftermiddan där hon fick inhalera igen. Hennes syresättning pendlar mellan 95 och 100% så det är jättebra. Vi får fortsätta vårda henne hemma och åka in för inhalationer vid behov. Problemet i helgen är att vi då måste åka till akuten vilket känns väldigt drygt. Hoppas hoppas hoppas det vänder nu!!
 
Just nu har vi en glad snutta i babysittern som ler och jollrar!
 
På bilden är hon otroligt lik Max på hakan. Ska se om jag imorgon letar fram lite bilder på Max när han var runt samma ålder så att man kan jämföra! Beror på hur statusen på Ebbisen är imorn.
 
Nu tillbaks till fredagsmyset....
 
KRAM




Kommentarer
Johanna

Vet du att jag tänkte, innan jag läste inlägget, att guuud så lik Max Ebba är, speciellt runt hakan - det känns som en kopia av Max haka =)

Hoppas verkligen att ni får vara hemma idag och må någorlunda bra.

Kram!

2013-02-16  /  06:37:32  /  http://justnuochidag.wordpress.com
Linda

Jag tänker på er hela tiden! Lider verkligen med Ebba och er. Förstår hur mycket det måste ta på er att se henne ha det tungt. Jag hoppas hon bara blir bättre och bättre nu. Stora kramar

2013-02-16  /  12:18:18  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback