Tickande bomb

2013-02-24 23:01:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Den här lilla bruden är verkligen som en tickande bomb! Ena stunden glad för att sedan gråta och sen glad igen och sen gråt. Precis som de flesta bebisar med andra ord =)! Ikväll trodde jag att hon skulle somna tidigt men tji fick jag. Så fort hon hade slumrat till så var ögonen stora som tefat igen. Hi hi... lilla sötsnuttan. Nu sover hon i alla fall. Precis som igår så sover 3/4 av familjen när jag bloggar. Jag passar på att få lite egentid för som sagt dagarna går i ett. Är det inte Ebba som behöver mig så är det Max och sysselsätter inte de mig så har jag fullt upp ändå med hushållsarbete. Det ljuva hemmafrulivet! Och nu väntar ju dessutom en ny vecka och Marcus ska jobba. Imorn är det jag och barnen hemma.
 
Det ska bli skönt med en vanlig vecka. Veckan som var hade ju Max sportlov och veckan innan var Ebba sjuk och vi åkte fram och tillbaks till sjukhuset hela veckan. Nu vill vi ha en vanlig vecka, det vill säga Marcus på jobbet, Max på förskolan och Ebba och jag hemma. Max behöver verkligen träffa sina kompisar och leka igen så det blir bra med vardag och rutiner.
 
Nu ska jag krypa ner bredvid min lilla tickande bomb och hoppas hon inte smäller än på några timmar =)!
 
 
 
Ursäktar att det blir mycket instagrambilder här ibland men det finns inte alltid tid att fota med systemkameran




Kommentarer
Anneli

Hihi, vilken söt liten tickande bomb ;-) Här hemma kan det oxå gå från 0 till 100 ibland med lillans humör. Ena stunden nöjd o sen kommer hon på att hon e hungrig eller trött och då är det ord o inga visor som gäller ;)

2013-02-25  /  07:33:58  /  http://vardagssaker.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback