Snorigt

2013-02-11 10:20:55 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Måndag igen! 3/4 delar av familjen är förkylda. Alla utom jag! Max har ju varit snorig och hostig i 1,5 vecka nu, Marcus i några dagar och nu på morgonen låter Ebba snorig och rosslig. Jag hade ju hoppats så på att hon skulle slippa. Hoppas verkligen det inte blir värre.
 
Häromdan skrev jag ju om våra nätter och om hur trångt det är i sängen med alla fyra där. De senaste två nätterna har Max sovit i sin säng ända till morgonen. Otroligt men väldigt skönt så då löste sig problemen för stunden.
 
Imorse var jag jättetrött men Max tvingade upp mig för att göra frukost så det var bara att lyda. Kommer säkert slumra till något nu på dagen. Jag älskar att sova. Skulle nog kunna säga att det är ett intresse =)!
 
Nu väntar en bajsblöja på mig och sen hoppas jag lilla snor-damen vill sova så att jag kan sätta igång en tvättmaskin.
 




Kommentarer
Anneli

Stackars lilla Ebba. Vår Emma är oxå lite snorig sen ett par dar :( Hon e dock lika pigg som vanligt så det e ju en tröst iaf, att hon inte verkar känna av det...

Och vad gäller att sova så instämmer jag i att det är såååå skönt. Är därför mkt nöjd över att ha fått en dotter som verkar uppskatta det minst lika mkt som mor sin ;-)

Svar: ja alla dessa basselusker!! Ebba blev förkyld när hon var två veckor och det tog 1,5 vecka innan det försvann. Hon låter inte lika snorig och rosslig nu som imorse. Hoppas verkligen inte hon blir som Max var förra helgen eller som Marcus är nu. Hoppas er Emma snart blir bra!
Ebba gillar också att sova. Men är vakna någon eller några gånger per natt men hon somnar om fort efter amningen så då är jag nöjd =)!
Sara

2013-02-11  /  13:00:15  /  http://vardagssaker.blogg.se/
Linda

Usch stackarna! Hoppas alla kryar på sig snabbt!
Kramar

2013-02-11  /  20:30:45  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback