Romantisk middag för två... nej tre... nej fyra!

2013-02-23 12:55:29 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej soliga lördag! Max och jag har precis varit iväg till Bra och begagnat och kikat och fikat =)! Marcus tog en promenad med Ebba undertiden. Hon sover riktigt bra i vagnen.
 
Igår firade vi våra 9 år tillsammans. Det var inte direkt någon romantisk middag för två med djupa blickar och tåflörtande under bordet utan båda barnen var med och vi turades om att hålla i en gnällig Ebba, logisterade in lite amningar och blöjbyten emellan maträtterna och lyssnade på Max som pratade oavbrutet. Hi hi snacka om att livet är annorlunda än för 9 år sen men vi konstaterade att det är precis så här vi vill ha det ju! Godaste igår? Chokladsufflén. Oj så god den var och den blev alldeles perfekt. Jag var mäkta stolt! Kan påpeka att jag satt och ammade på köksgolvet medan den stod i ugnen. Till den åt vi egengjord vaniljglass som jag gjort i glassmaskinen. Klockan 22.40 sov båda barnen. Då satt vi i soffan i tio minuter innan vi insåg att vi var alldeles för trötta för att titta på något så det blev godnatt! Och inatt har jag bara ammat kl. 3 och 5. Fantastiskt!
 
Idag känner jag mig lite socialt utsvulten. Vi isolerar oss ju inte direkt men det är ju mycket sjukdomar i omlopp nu så vi tänker oss för. Skulle haft besök idag men de var lite halvförkylda tidigare i veckan så vi bokade om det. På måndag ska jag ha hudparty här hemma och det ser jag fram emot riktigt mycket! Idag får jag umgås med de här hemma helt enkelt.
 
Ja just det: bilder på maten såklart!!
 
Klassisk räkcocktail till förrätt och till gratinerat potatis- och jordärtskocksmos, sparris, biff med rödvinssås med smak av chili och choklad.
 
 
Min nya favoritefterrätt! Recept på sufflén tog jag härifrån, Det var riktigt bra tips i den lilla filmen som hörde till receptet också så kolla på det!




Kommentarer
Anneli

Den choladsufflen såg god ut!!:)

2013-02-23  /  17:51:44  /  http://vardagssaker.blogg.se/
Ida - mamma till Nova och Kevin <3

Stort grattis till er! :) maten såg underbar ut!

Vi är jätteförsiktiga med att ta hem folk som är minsta sjuka. Vilket har lett till att de känns som man isolerar sig från allt och alla :( för alla är ju verkligen lite småsjuka just nu. Så man vill ju inte riskera något direkt.

Svar: Tack =)

ja det känns ju verkligen som man lever isolerat! Hoppas alla sjukdomar försvinner snart!!
Sara

2013-02-23  /  23:51:59  /  http://idacarlgren.blogg.se
Johanna

Grattis, grattis! Åh, herregud så gott allting ser ut att vara. Jag som sitter här och är lite småhungrig, inte så bra. Får nog åtgärda det. Och skulle ju helst gjort det med en chokladsuffle ;)

Svar: Tack! fy på mig som lägger ut sådana bilder så att en gravid kvinna ser det ;) jag vet hur det är. Och den där chokladsufflén den skulle jag kunna äta när som helst under dygnets alla timmar!
Sara

2013-02-25  /  08:18:44  /  http://justnuochidag.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback