Brio Happy

2013-02-13 08:40:00 ,   Ebba Graviditet/Bebisförberedelser/Förlossning
Eftersom ni var med i min jakt på en bra barnvagn så måste jag ju nu dela med mig av vad vi tycker om vår fina Brio Happy. Jag är fortfarande så glad och förvånad att vi faktiskt fick tag på en årsmodell -11 för endast 2500:-. 
 
Jag gillar att vagnen är svart för då kan man "pimpa" den lite. Vi har "pimpat" med reflexer. Max har valt färger. Vi har en gul där framme och rosa och blå på handtaget. De på handtaget sätter jag på mig när jag promenerar i mörkret. Och apropå promenera i mörkret så är ett riktigt bra tillbehör en reflexhuva. Den har vi använt mycket hittills eftersom det blir mörkt ute ganska tidigt för med den syns man garanterat.
 
Häromdan köpte jag ett regnskydd. Jag hade helst velat köpa ett lila med vita prickar men då sa Marcus att han aldrig skulle visa sig ute med det på vagnen så det fick bli ett svart med stjärnor istället. Jag blev nöjd med det också =)! Regnskyddet är av märket Tullsa.
 
Ebba sover jättebra i vagnen. Gunget är helt fantastisk! Varukorgen är rymlig, vagnen är lättkörd, handtaget är ergonomiskt och skönt att hålla i.
 
Jag har dock förstått nyttan av luftpumpade däck för när jag går i snön och det är ojämnt underlag så blir det lite stötigt. Tror att luftpumpade däck skulle göra framfarten lite smidigare. Men på det stora hela är vi jättenöjda och det verkar ju Ebba också vara =)!
 
 




Kommentarer
Mikaela

Blir lite full i skratt när jag läser att din man vägrar lila regnskydd,haha,män.Jag köpte ett rosa tyg som va limited edition till den vagn jag visste vi skulle köpa den dag jag blev gravid.Nu blev det ju en pojke,vagnen är svart (vilket som du skriver är jättebra för då kan man pimpa den med färger på t ex accessoarer) men varför skulle man inte kunna använda det rosa,egentligen,jag gillar ju rosa ;) men sambon vägrar,hihi.Hur som haver,snyggt regnskydd med stjärnor och allt :)

2013-02-13  /  10:58:50 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback