Juldagarna

2013-12-28 21:16:08 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vi firade alltså jul hos Marcus syster med familj. Vi åkte dit dagen innan julafton och hem på annandagen. Det var riktigt skönt att vara på samma ställe hela julen. Jag är van att flänga runt ganska mycket så detta var en ovanlig jul. Förutom julmat, julklappar, jultomte, Kalle Anka på teven och lek med barnen så har vi även gått på reflexjakt i skogen där vi träffade en tomte som ville grilla pinnbröd med oss. Fina dagar helt enkelt som bevaras både i minnet och fotoalbumet. Tack familjen B för ett mysigt värdskap ♥
 
Detta kommer vi ju alltid minnas som Ebbas första jul. Hon var dock inte ett dugg intresserad av sina julklappar. Inte ens av pappret. Men brorsans och kusinernas leksaker var ju roliga!
 
Jag hade tänkt skriva vad barnen fick i julklapp men jag vet inte om jag kommer ihåg allt men jag gör ett försök (skriver även med julklapparna som de fick i söndags på vårt första julfirande). Det är så roligt att kunna läsa om det i framtiden. Ebba fick två klänningar, tights, t-shirt, body, kofta, strumpbyxor, gunghäst (den var tidig födelsedagspresent) böcker om Ingrid, babblarnafigurer, tamburin från Jabbadabbado, mockasiner, strumpor, sked och gaffel, bollar, cd-skiva, dragdinosaurie, pussel, boken "Plask 123". Max fick playmobildrakslott, scen, filmer, mikrofon, kalsonger, strumpor, duplo från filmen "Flygplan", en bil från playmobil, pärlor och pärlplatta, klistermärken, legoförvaring i form av ett stort legohuvud, popcornskål, två stora legoplattor, cd-skiva, godishus.
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
mammaTea

Härliga bilder

Svar: Tack :)
Sara

2013-12-29  /  20:35:09  http://mammatea.se/
Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11

Ååh, så många fina bilder, mysigt det har varit med jul :D

2014-01-02  /  20:27:21  http://emmaviklund.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback