En annorlunda första advent

2013-12-01 20:20:56 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Första ljuset är tänt.
 
Vår första advent brukar vara ganska traditionell med kyrkan på förmiddan och julskyltning här på orten på eftermiddan. Så har det nog varit hela mitt liv typ. Hi hi traditionalist javisst!!
 
Men idag bröt vi mönstret. Igårkväll vaknade Ebba vid 21-tiden och kunde inte somna om. Vi lyckades vid midnatt efter mycket stök, bök och skrik. Efter en halvtimme vaknade dock hon och vi av att hon gallskrek. Sen gjorde hon det till och från ända till 2.30 inatt. Det gick inte att lägga ner henne för då skrek hon hysteriskt. Jag fick bära runt på henne och sitta i soffan till och från tills hon började skrika igen. Sen somnade vi i alla fall och hon sov gott till 7.30. Vet inte var hon hade ont. Kanske öronen?!
 
Trötta föräldrar imorse kan man säga. Också eftersom Max vaknade glad i hågen kl. 6 imorse och ville öppna första luckan i sin legokalender. Marcus lyckades få honom att somna om en timme innan jag skrattandes öppnade första luckan.
 
Vi valde att ta en lugn förmiddag hemma idag men Max fick följa med sin mormor och morfar till kyrkan.
 
Julskyltningen hoppade vi också över. Max och jag åkte istället till min kompis Anna som öppnat en liten bod med fina saker till försäljning. Där köpte jag bland annat söta tändsticksaskar och saffransskorpor.
 
 
Sen åkte vi hela familjen till mina föräldrar på glöggmys. Det blev helt enkelt en annorlunda första advent mot vad vi är vana vid men en riktigt bra dag ändå.
 
Och Ebbis då? Ja hon har inte hostat lika mycket idag, inte särskilt snorig och nu sover hon för natten och oj så jag hoppas att hon ska få sova gott. Både för hennes och vår skull.
 
Hoppas ni haft en fin dag tillsammans med advents första ljus ♥
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback