Intensivt

2013-08-21 18:10:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Denna dag började med att Ebba vaknade en timme tidigare än vad hon brukade. Men solen sken ute och Max och Marcus var redan vakna så det gjorde inte så mycket. Jag skjutsade Max till förskolan medan Ebba var hemma med Marcus som började jobba 8.15. Sen somnade Ebba i min famn. Supermysigt! En strålande inledning på dagen med andra ord.
 
Sen har det varit ganska intensivt med mammabootcampträning, duscha, Ebba sov en stund, jag lagade mat, Ebba och jag åt snabbt, stressa iväg till förskolan, hämta Max. Hemma lekte han en stund. Vi åkte till Bra & begagnat. Fikade.... och efter det tog både min ork och mitt tålamod slut med en son som pratar oavbrutet och en dotter som kommit på att det bästa som finns är att vara i mammas famn.
 
Hemma försökte jag mig på att plocka ur diskmaskinen men det var dömt att misslyckas. Klockan 17.13 kom Marcus hem från jobbet som en räddande ängel. Han lekte med barnen som var överlyckliga att få träffa pappa (och slippa den tråkiga mamman). Nu har Marcus dragit iväg på ett sammanträde och jag och barnen ska äta kvällsmat. När Marcus kommer hem åker lurarna in i öronen och skorna på fötterna för en promenad.... om min lilla Ebbis vill somna förstås =).
 
Underbara barn.
 
 
Japp jag är så trött som jag ser ut! Hur fantastiskt är inte dropbox på mobilen? Jag fotar en bild med telefonen och så dröjer det fem sekunder och sen kan jag "hämta den" från dropbox på datorn. Teknikens under!!




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback