Förrätts- och efterrättsfavoriter 2013

2013-08-26 09:41:44 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja då var det måndag igen! Helgerna går alldeles för fort. Men vi har haft en riktigt bra helg. I lördags grillade vi här med vänner. Får se om det var årets sista grillmiddag i uterummet. Det är i alla fall absolut inte årets sista grillning för det hinner vi nog med några till men då kanske vi får sitta inne och äta.
 
I lördags åt vi getostmackor till förrätt. Många sådana har ätits i sommar. Till efterrätt blev det chokladsufflé. Också en favorit denna sommar. Till varmrätt åt vi grillat, rotfrukter i ugn, sallad och dressingar. Riktigt gott var det.... och enkelt för vi hade knytkalas! Skönt att slippa stå i köket hela dagen.
 
 
Denna måndag är ganska oplanerad. Det enda jag vet är att det är jag och barnen till kl. 19 ikväll då Marcus kommer hem. Han jobbar som vanligt, sen kiropraktorbesök och efter det jobbmöte. Då blir det en lång dag! Just nu håller Max på och retar Ebba för att hon ska jaga honom i gåstolen. Båda tjuter av skratt. Härligt att höra. Fast inte så snällt av storebror att reta henne. Varje gång hon kommer fram till honom springer han därifrån.
 
Om en stund ska vi ta en promenad till affären.
 
Hoppas ni får en bra måndag!
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback