En vecka i Båstad

2013-08-07 23:23:35 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu tänkte jag berätta lite om vår semestervecka! Vi brukar ju åka till Halmstad på sommaren men detta år hyrde vi hus i Båstad istället. Vi åkte tillsammans med Marcus föräldrar, bror och syster med familj. Perfekt att resa tillsammans med flera. Blir roligare och dessutom billigare eftersom vi delade på husavgiften och andra kostnader. Och Max har haft så roligt med kusinerna!
 
Vi åkte hemifrån förra lördagen och spenderade en natt hos vännerna S, H och lille H (2 månader). De bor halvvägs på vår väg mot Båstad så det var skönt att dela upp den 40 mil långa resan på två dagar. Hos dem fick vi jättegott grillat och mysig pratstund sittandes på deras altan med tända ljus när barnen sov. Efter en bra natts sömn åt vi frukost innan vi åkte vidare mot Båstad.
 
Oj så varmt det var när vi kom fram. 29 grader ute! Genast så insåg vi vilken lycka det var att vi hyrt ett hus med pool. Vi alla älskade den från första stund =)! Så fantastiskt skönt det var att bada i den och det var verkligen pricken över i:t under veckan trots att vi bodde 50 meter från havet. Huset var också riktigt bra.
 
Förutom att bada i poolen har vi gjort utflykt till hamnen i Båstad, en liten shoppingtripp till Halmstad där jag passade på att köpa den godaste sushin. Jag, min svärmor och svägerska passade även på att prova på att dreja en dag. Det var riktigt kul... och svårt! Sen så har vi ätit gott, pratat, skrattat och bara varit. Precis som semester ska vara med andra ord.
 
En hellyckad vecka! Det enda jobbiga var att åka hem. Usch... 40 mil i bil med två barn är inte roligt men vi tog oss ju hem i alla fall!
 
Nej nu ska jag sluta babbla och visa bilder i stället.....
 
Ebba möter havet för första gången
 
 
Många härliga och roliga minnen från poolen med sitt ca 30-gradiga vatten. Ebba älskade att bada! Och Max med förstås.
 
Familjen ♥
 
Kusin N och Max hade ett litet broprojekt på stranden
 
 

En riktigt varm eftermiddag på stranden
 
 Grillat på G
 
 När det är över 30 grader i luften så är det skönast att hänga i poolen
 
 
Gott med glass i Båstads hamn
 
 
Har upplevt några riktigt vackra solnedgångar också.
 
 
Tack alla inblandande för en härlig vecka att minnas =)!
 
 
 




Kommentarer
Emma

Åh så roligt att få se alla fina bilder! Du är verkligen jätteduktig på att fotografera :-)

Svar: Tack Emma! Lätt att fota när man har bra motiv =)
Sara

2013-08-08  /  08:35:40 
Anneli *barntipsbloggen*

Åh vilka härliga sommarbilder. Låter som ni haft en underbar semestervecka. Det är ju så härligt med semester, vi har oxå passat på att umgås massor med familj o vänner. Nästan för mkt tror jag för nu har Emma svårt att "leka" för sig själv. Innan semestern va det tex inga problem för henne att sitta själv en bra stund på lekfilten medans jag fixade o donade i köket men nu så går det inte. Även fast hon ser en så är det storskrik, man måste sitta bredvid henne för att hon ska vara nöjd. Bäst är det att få vara i någons famn. Antingen beror detta på att hon under två veckors tid hela tiden haft sällskap av nån villig från släkten/vänskapskretsen så hon e bortskämd med det nu eller så är det bara en fas som råkar infalla just nu... Hoppas det är en snabbt övergående fas iaf ;) Den där rosa jumpsuiten med vita prickar har förresten Emma oxå, såå söt:)

Svar: Såna där perioder är så jobbiga. När inget annat duger än att vara i famnen. I för sig mysigt.., men ganska frustrerande. Hoppas det blir bättre snart! =) Jag älskar den rosa jumpsuiten. Den har varit en riktig favorit denna sommar!
Sara

2013-08-08  /  11:02:18  /  http://barntipsbloggen.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback