STOPP STOPP STOPP

2013-04-27 22:12:00 ,   Allmänt/Vardagsliv Ebba Max
När jag nu ikväll satt med en sovande Ebba i famnen och tittade igenom dagens bildskörd i mobilen så var det nånting inom mig som skrek STOPP STOPP STOPP. Jag kände som en panik inom mig. Det går så fort nu. Hon växer så otroligt fort nu. Nya färdigheter utvecklas varje dag. Jag är alldeles för dålig på att njuta av detta. Hennes första månad i livet så tog jag verkligen tillvara på tiden och satt med henne i famnen och bara njöt av att ha henne sovandes på mitt bröst. Nu känns det som att jag är alldeles för upptagen med annat såsom hantera stressen för oreda här hemma, grubbla över strategier för bättre nattsömn, försöka klura ut sovrutiner på dagarna, oroa mig för dålig garagepanel och garageport, trasig altandörr, missljud på bilen samt att fundera ut hur man ska uppfostra en 4,5-åring på bästa sätt när man helst av allt bara vill att han ska vara liten och finnas i min famn för alltid. Jag vill visa upp mina barn för hela världen. Ser ni vilka otroliga skatter vi har fått!!
 
Nej för sjutton njut kvinna njut!!
 
De är ju egentligen allt som spelar någon som helst roll.
 




Kommentarer
Anna

Rätt vad det är så är de tonåringar ;)

Det går alldeles för fort tycker jag med och det gäller verkligen att njuta av alla stunder. Gabriel har ju hunnit bli två och pratar för fullt i fyra-ordsmeningar eller längre. Helt ofattbart vad han utvecklas snabbt, känns som att han var lika liten som Ebba igår. Som du skriver så är det ibland svårt att njuta just nu utan man tänker mycket på allt annat runtikring.

2013-04-28  /  07:06:23  /  http://annastankehorna.blogspot.com
With love from Anna

Precis så har jag också känt då och då på sista tiden. Blir f'n förbannad på mig själv när jag har med mig telefonen var jag än sitter, står eller går. Ett lite läskigt beroende detta som på sätt och vis fångar många fina stunder, men som också förstör att leva i nuet på riktigt.

Svar: ja hjälp den där telefonen får man försöka hålla sig borta från ibland men det är inte lätt. Marcus och jag har gjort upp att vi inte får ha dem vi bordet när vi äter mat och jag försöker att tänka på att lägga ifrån mig den ibland. läskigt beroende precis som du skriver
Sara

2013-04-28  /  23:04:26  /  http://withlovefrom.blogg.se
Linda

Känner igen det där....

2013-04-29  /  08:43:09  /  http://familyspace.blogg.se
Anneli *barntipsbloggen*

Ja usch, ibland (ofta!) vill man bara stoppa tiden en stund och njuta...

2013-04-29  /  11:31:13  /  http://barntipsbloggen.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback