Somnade själv

2013-04-24 21:10:00 ,   Ebba
Ikväll somnade Ebba i själv i sin säng. Första gången. Hon brukar alltid somna i min famn nere i soffan och sen bär jag upp henne. Förut när hon bara sov i vår säng kunde hon ibland somna där när jag låg bredvid men sen hon började sova i egen säng så har jag alltid nattat i famnen. Men ikväll gick det. Hon var helt enkelt lagom mätt och lagom trött =)! Inte ens buffa henne på rumpan gjorde jag.
 

Så nu kan jag sitta här och äta goda kakor som jag bakat idag. Mmmm det är gott att vara mammaledig ;)
 
 
Bebbsan som älskar att stå upp i knät. Idag provade jag att ställa henne själv med stöd av soffan och det gick bra en kort stund. I finaste bodyn från Annas alster.
 
 
 




Kommentarer
Linda

Hon är verkligen så himla stark och "stor" känns äldre än va hon är.

Haha ja men vi körde ca 2 h i stöten sen passade vi nästan 1 h mellan för att amma, äta, kissa och leka. Men de har varit väldigt snälla, Aston har mest sovit i bilen och Leya kollat på film och spelar med ipaden. Det gäller att ha den full med sånt ;-) vi var inställda på att det kunde ta längre tid än väntat att ta sig fram. Man kan inte stress köra med barn.
Kram

Svar: Så skönt att det går bra i bilen och att Aston sover. Nej det går ju inte att stressköra med barn man får ta det som det kommer =)!
det roliga är att Ebba är ju så liten så det ser så roligt ut tycker jag när hon spänner sig och vill stå upp. Stel som en pinne =)
Sara

2013-04-25  /  01:39:16  /  http://familyspace.blogg.se
Nina Bergquist

det är klosspaketet som är på bilden. tyckte ja läste 17 bitar. är inte alls så mkt lego. men det räcker ju eftersom dem sticker ut lite mera från det andra legot. mkt mera färger i detta. så det ska bli skoj!

2013-04-25  /  10:50:12  /  http://deliciously.se/
Johanna

Men lilla stora... Ska min också bli sådär stor? Och stå själv. Jisses. Hon som mest dricker mjölk och sover.

Så skönt att hon kunde somna själv i sängen, och att du inte behövde söva henne. Längtar till läggningarna här hemma blir lite smidigare med. I alla fall efter amningarna om natten.

Hoppas ni får en fin dag!

Svar: ja när de är nyfödda så tror man ju liksom de ska förbli så och nu tror jag att Ebba varit så här som hon är nu hela tiden. Konstigt att tänka att hon vägt mer än 2 kilo mindre och varit en decimeter kortare. Är det möjligt liksom?!
På natten funkar det ganska bra nu att få Ebba att somna efter amningen. Hon sover första nattpasset i sin säng men när jag ammat får hon ligga bredvid mig. Problemet vi har är att hon somnar om men vaknar efter typ en timme igen och vill amma vissa nätter. Hoppas ni också får en fin dag!
Sara

2013-04-26  /  08:04:24  /  http://justnuochidag.wordpress.com
withlovefrom Anna

Så duktig tjej :)

2013-04-26  /  21:47:17  /  http://withlovefrom.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback