Pinsamt och vinster

2013-04-07 15:51:38 ,   Allmänt/Vardagsliv
Max och jag var och handlade på ICA förut och när jag skulle betala så stod det köp medges ej när jag drog mitt kort. Tog bort några varor men det stod likadant. Snacka om pinsamt att inte ha pengar på kortet!! Fick åka hem utan matvaror. Jag tycker inte om att ha för mycket pengar på kortet utan för överför dit någon/några gånger under månaden i stället. Nu var jag helt säker på att det satt 500:- där men jag hade inte koll på att min mobilräkning betalades häromdan (brukar inte kolla förfallodatum på e-fakturor) samt att banken dragit avgifter för internet- och kortbetalning så kontot var nästan tomt. Nåja man lär av sina misstag. Vågar dock inte åka dit idag igen utan Marcus får åka och handla =).
 
Jag har vunnit två bloggtävlingar den senaste tiden. Presentkort på Mästerblomman hos FruSofie och ingredienser till en lyxig middag hos MyHappyDays i samarbete med Touch of taste. Otroligt roligt =)! Blir så glad när jag vinner något.
 
Just nu är Marcus ute med båda barnen. Ebba sover i vagnen och Max cyklar. Snacka om lyxigt och konstigt att vara själv här. Smaskar chips och dricker påskmust för att ta tillvara på tiden. Jag ska åka och träna om 1,5 timme så måste ju äta upp mig lite ;)




Kommentarer
♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Jag brukar också bara föra över någon tusenlapp åt gången till kontot. Så någon gång har jag behövt stå i kassan i ICA och logga in på mobilbanken på iPhonen medan kön bakom mig har suckat.... haha... men jag har superglad för mobilbanken! Den har räddat mig ett par gånger :)

Svar: jag har inte velat ha mobilbanken på telefonen men nu får jag nog nästan tänka om.... =)
Sara

2013-04-07  /  16:19:23  /  http://bambi.blogg.se
Cilla

Hehe jag har heller aldrig mer pengar än vad som behövs just vid betalningstillfället på kortet :P
Men jag räddas oftast av mobilbanken på min Iphone & så självscannar jag alltid så jag ser vilken summa jag ska betala :)

Har hänt alldeles för många gånger att de uppstått pinsamma stunder vid kassan så numera har jag stenkoll :D

Svar: ja självscanning är ju kanonbra. Det finns inte på "vårt" ica. Mobilbanken har jag inte velat ha men nu börjar jag tänka om.... =)!
Sara

2013-04-07  /  21:12:02  /  http://Sodergards.blogg.se
Fia - mamma till Isac ♥

skaffa appen Bankdroid -så kan du kolla saldot när du går in i butiken, o hämta hem din banks egna app så kan du lätta flytta mellan konton :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liato.bankdroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5saWF0by5iYW5rZHJvaWQiXQ..

Svar: Tack för tipset! jag får nog ta och göra det!!
Sara

2013-04-08  /  14:09:55  /  http://fiacaroline.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback