Stopp igen!

2012-09-27 10:57:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tog beslutet igår att vara hemma idag och imorn också. Igår hade jag ju semester men nu är det sjukskrivning igen så det är vila vila vila som gäller. På order från min man får jag inte städa eller greja nåt här hemma idag så jag ligger i sängen för i vårt fantastiska sovrum är det i alla fall städat så jag slipper se eländet!
 
Har sovit dåligt inatt och varit vaken sen kl. 6 imorse och är trött i fogarna efter en morgon med Max som nu är på förskolan så jag hoppas på en liten sovstund nu innan jag ska åka och hämta papper angående min graviditetspenningsansökan hos min chef.
 
I liggande läge passar det bra att planera för Max kalas på lördag. Är så glad att allt är bakat och klart så det känns bara roligt med kalas istället för stress som det ju lätt kan bli med kalas på intågande. Vet att min fantastiska man kommer sköta städning och sådant så jag behöver bara vara en trevlig värdinna. Perfekt =)!
 
 
Jag tog bort mitt inlägg jag skrivit om 4-årskontrollen igår. Var lite väl upprörd när jag skrev det så det fick hamna i papperskorgen! =)




Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

men... jag vill ju läsa om 4 årskontrollen. Vad hände?

Fin mage du har och grattis i efterskott till finaste Max <3

Svar: Max tackar och jag tackar för magkomplimangen =)
Angående fyra-årskontrollen så blev jag irriterad på hur man kan kategorisera barn genom att på nåt sätt "godkänna" eller "inte godkänna" dem samt att jag inte tycker att man konstaterar till ett barn att de ritar fel. Vill han rita en gubbe med fyra ögon behöver man inte säga till barnet att en gubbe inte har fyra ögon utan bara två. Hon sa att hans ritade gubbe inte duger! Känns som det borde vara så mycket annat man istället lägger vikt vid såsom social kompetens, empati, kreativitet, lekförmåga m.m. fick dessutom ett häfte om fyraåringar där det stod vad fyraåringar gillar. Och vem bestämmer att en fyraåring tycker om att rita?!

Sara

2012-09-27  /  18:31:45  /  http://emmaoskrutten.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback