Party på urinblåsan

2012-09-19 21:57:31 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Gokväll! Bebisen har senaste dagarna haft party på min urinblåsa. Det känns i alla fall så. Trycker där! Många toalettbesök varje dag + några varje natt. Barnmorskan sa igår att bebisen ligger ganska långt ner. Antagligen på grund av att ligamenten är mer uttöjda nu vid andra graviditeten.
 
Max fick magkramper på eftermiddagen. "Mamma det rör sig i magen" beklagade han sig och satt på toaletten i några omgångar fast inget hände. Fast till slut kom det lite, sen låg han i vår säng med en vetekudde på magen och tittade på film. Sen var allt frid och fröjd igen. Orsak till magkramperna? En mamma som inte hade ork eller tålamod att neka honom att äta tre delicatobollar. Jag skyldig alltså!
 
Kvällen har jag tillbringat med Bonde söker fru men främst att skriva min ansökan om halv graviditetspenning. Stackars handläggare på försäkringskassan som ska läsa min tre sidor långa detaljerade redogörelse om min arbetsdag.
 
Nu planerar jag att snabbkika lite på dagens bloggskörd och sen blir det sova hela natten, med undantag för x antal kisspauser!
 
Godnatt.
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback