Bebisoverall

2012-09-06 21:12:00 ,   Mode/Kläder
Hej! Nu är det snart fredagsmys och i helgen sker vårt våningsbyte.... tjohooo!! Nu hoppas jag att jag blir nöjd också eftersom jag tjatar så om detta.
 
Börjar tänka alltmer på shopping till bebis. Gosig overall är något vi behöver då den minsta vi har sen Max är i strl 68. Eftersom jag ska vara med och ordna en bytardag och även åka på nån eller några så ska jag spana på overaller då eftersom de i de små storlekarna inte slits något så man kan hitta riktigt fina för billiga pengar. Men jag har också kärat ner mig i denna från KappAhl:
 
 
Hade jag haft ett KappAhl här på orten hade jag nog typ bums köpt den imorn men har inga ärenden inåt stan på ett tag så det får nog vänta. Spanar in bytardagarnas utbud först. Det är ju några månader till december så är ju ingen panik ännu!
 
 
Verkar vara nåt strul med blogg.se för min blogg består bara av text när man går in på den men det ordnar nog till sig snart!
 




Kommentarer
Johanna

Ja, den där overallen är superfin, och känns så mysig! Fast jag skull gärna köpa allt i Newbie-kollektionen om jag hade råd ;)

Svar: ja jag med!
Sara

2012-09-07  /  08:04:20  /  http://www.justnuochidag.wordpress.com
Nina

haha ja det kanske dem gjorde. ja undra om theos häst hette just theo. haha :D va någe så, för theo var så glad över det :P

jätte fin overall. tror jag såg den igår. newbie på kappahl är en av mina favoriter. hade önskat att alla deras plagg var sådär. köpte ju där till freja. så super fint alltihopa!


Svar: ja newbie-kollektionen är verkligen jättesöt! Verkar dock vara så urplockat i storlekar hela tiden. Både på nätet och i butik!
Sara

2012-09-07  /  11:22:37  /  http://deliciously.se
Fia - mamma till Isac ♥

vi har en vit stickad overall i storlek 56 om du vill låna? den vita kappahl hade i våras.

Svar: Å jättegärna! va snällt =) har för mig att jag har såg den på kapp ahl då. jättefin ju!
Sara

2012-09-07  /  13:28:44  /  http://spegelreflex.blogg.se
Etta - blivande novembermamma

Knepigt det där med vinterkläder till små! Vår lilla är ju beräknad att titta ut i mitten på november o då har vi ju hela vintern framför oss. Jag misstänker att vi kommer att behöva byta overall till större storlek någon gång mitt i vintern. Tur att det finns barnloppis, de minsta kläderna hinner ju som sagt inte ens bli slitna.

Svar: Vår son är född i slutet av september och vi lånade en tunn overall i strl 56 och sen köpte vi en i 68 och en i 74 och då klarade vi oss bra över vintern. Men det är ju så svårt att veta innan vad man behöver. Men det är ju smart att köpa begagnat och sen så kommer ju butikerna börja rea ut vinterkläder i januari så då kan man ju köpa en ny storlek då =)
Sara

2012-09-07  /  14:50:06  /  http://ettannathornavvarlden.blogspot.se
Anneli

Köpte en overall från åhlens igår :)

Svar: Ja de har mycket fina bebis- och barkläder men var längesen jag var där och kikade! va kul!
Sara

2012-09-08  /  23:20:51  /  http://vardagssaker.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback