Torsdagskväll

2012-10-04 21:51:46 ,   Allmänt/Vardagsliv
På väg hem från jobbet
 
Vissa dagar när jag åker hem från jobbet åker jag hem med en nöjd känsla. Att dagen liksom blev bra. Så kändes det idag fast jag vid många tillfällen önskat att jag haft inbyggda hörselkåpor som jag bara kunde slå på. För oj så det kan låta på förskolan ibland. Och ibland är man väldigt trött på att höra sin egna tjatiga röst.
 
När jag kom hem hade Marcus städat och lagat nachogratäng. Jag och Max tittade sen på film en stund innan han gick och la sig och somnade till ljudet av cd-berättelse med Mamma Mu. Jag har sen tillbringat kvällen i soffan med gårdagens och dagens Halv åtta hos mig samt gårdagens Bonde söker fru.

En skön kväll helt enkelt! Imorn väntar veckans sista arbetsdag. Eventuellt blir det den sista stängningen jag gör på jobbet innan bebis kommer samt eventuellt den sista heltidsdagen. Nästa vecka blir det 75% med lite andra arbetstider. Har ju svårt att tro att det kommer bli mer heltid efter det men man ska aldrig säga aldrig. Idag har jag inte haft så ont på jobbet och till och med suttit på golvet flera gånger. Men det straffar sig nu på kvällen då det gör ont och är svårt att gå.
 
Hoppas er dag varit bra ♥
 




Kommentarer
Emmy

Har du recept på nachogratängen? Blev väldigt sugen på att göra det ikväll :)

Svar: Absolut! kommer strax som blogginlägg!!
Sara

2012-10-06  /  09:16:59 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback