Lazy sunday

2012-10-28 21:36:32 ,   Allmänt/Vardagsliv
Denna dag har flutit på i ett lugnt tempo. Vi har varit hemma och grejat. Marcus och Max har varit ute och bytt till vinterdäck på bilen. Jag var ute en stund men var så himla trött så la mig i soffan och åt nötter och drack cappuccino istället. Fick sen ändå lite lust att komma ut i solskenet så cyklade till ICA och handlade inför veckan. Det var svettigt att handla i termobyxor och vinterjacka. Puh..... Kom i alla fall ut från affären och cyklade sakta hem igen med varorna. Då hade det redan börjat skymma. Det blir verkligen mörkt tidigt nu när det är vintertid.
 
Ikväll har jag varit på gravidgympa. Roligt som vanligt. Men oj så trött jag varit sen jag kom hem. Nu är jag hungrig också så ska äta lite nudlar och hoppas jag kan sova gott på det. Vill inte ha nån ätmaratonkväll/natt.
 
Imorn har vi kompetensutvecklingsdag med föreläsning. Blir kul. Förskolorna är stängda så Max ska vara med sin farfar då. Men eftersom jag är sjukskriven med 25% så kommer jag hem efter lunch.
 
 
Finaste Max som börjat intressera sig för att rita. Han sysselsatte sig länge på förmiddan idag med att rita gubbar och solar!
 
 
Hoppas er helg varit bra och att ni alla som läser får en bra kommande vecka ♥




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback