Dags att jobba lite mindre

2012-10-03 16:31:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Bild från instagram! Bra ny funktion här på bloggen att man kan infoga bilder direkt därifrån. Dock lite tråkigt för er som följer mig på instagram också. Systemkameran används dock inte så flitigt i den stressiga vardagen.
 

Jag ligger och vilar i sängen en stund innan jag ska ge mig tillbaks till jobbet för föräldramöte. Bör även fundera lite på vad jag ska säga på föräldramötet vilket jag inte hann på jobbet idag.
 
När jag hämtade Max för 1,5 timme sen så tog vi en tur till Lindex och köpte födelsedagspresent till R som vi ska kalasa för på lördag. Sen blev det mysig fika för mig och Max. Chokladboll och festis till honom, som vanligt, och sedan en tonfiskmacka till mig.
 
Igår pratade jag med min barnmorska om min foglossning och värken i benen och bröstryggen. Tog då ett beslut att jag ska sjukskriva mig 25% och "endast" jobba 75% från och med på måndag. Jag kan ju ta beslutet själv eftersom jag inte behöver ha läkarintyg förrän efter en vecka och barnmorskan fixar en läkartid åt mig då (var väldig brist på tider nu och dessutom svårt att hinna på ett läkarbesök när jag jobbar hela dagarna och dessutom inte jobbar på den ort jag bor). Jag kämpar på denna vecka på heltid men det blir alltså lite mindre från och med på måndag. Känner mig på ett sätt svag som inte orkar köra på heltid ett tag till men får vara glad att jag klarat det så här länge helt enkelt! Det är ju otrolig skillnad mellan att jobba 100% och 75% så hoppas att min kropp ska må bättre av att ha 10 timmar mindre arbetstid i veckan. Sen så håller jag tummarna för att graviditetspenningen på halvtid fr o m 1 november ska godkännas!
 
KRAM




Kommentarer
Johanna

Bra att du tar hand om dig själv! Det kommer du, bebis och familj vinna på i längden. Och det är ju det viktigaste!

Svar: Ja även om vissa dagar på jobbet går bra så är jag helt slut hem och till slut får man ju fundera på för vems skulle man kämpar på?! Kommer bli konstigt att komma hem runt 14 mån-ons nästa vecka. Torsdagar blir dock sena men det klarar man ju av när man kommit hem tidigt de andra dagarna!
Sara

2012-10-03  /  17:32:18  /  http://www.justnuochidag.wordpress.com
Josefine

Jag håller tummarna för att havandeskapspenningen går igenom! Ta hand om dig nu.

Kram!

Svar: Tack! Kram
Sara

2012-10-03  /  20:41:44  /  http://josselyn.blogg.se
Fia - mamma till Isac ♥

Hade det funnits en gillaknapp hade jag tryckt på den nu! Låter bra att du går ner lite i tid och att det förhoppningsvis går igenom med grav.penning o allt sånt där.

Svar: Ja det känns bra! nån gång måste man sätta stopp helt enkelt! Tur jag har underbara kollegor som hjälper mig fixa så att vi inte behöver ta in en vikarie på 2 timmar per dag.
Sara

2012-10-03  /  20:47:24  /  http://spegelreflex.blogg.se
Linda

Tycker du gör rätt i att gå ner i tid, man får lyssna på sin kropp. Håller tummarna för att grav.penningen går igenom :)

Svar: Tack så mycket =)!
Sara

2012-10-04  /  10:25:15  /  http://linchisblogg.blogspot.se
Maria ~liten i magen~

Kul att du har hittat till min blogg :)

Jag känner igen det där med att känna sig svag som inte kan jobba heltid.. Jag jobbar på att släppa alla sånna tankar men jag vet att det inte är lätt! Tycker du är stark som lyssnar på din kropp och går ner i tid, klokt gjort! :)

Svar: ja jag försöker släppa tankarna på det. Innan sommaren när jag var trött och illamående och i somras på semestern när jag redan hade problem med foglossning så trodde jag knappt att jag skulle orka en dag heltid men nu har jag jobbat många veckor efter semestern så får känna mig nöjd med det helt enkelt! Man får acceptera att graviditeten påverkar en på olika sätt och alla får själva känna efter vad som funkar =) Hoppas du också mår bättre i det hela snart och accepterar läget =)
Sara

2012-10-04  /  14:12:09  /  http://stevemaria.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback