Barnmorskebesök, varmt bad och kantarellmacka

2012-10-23 21:27:48 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej tisdagkväll!
 
Jag har precis tagit ett varmt bad. Skönt och avkopplande för kroppen. Nu ska jag äta kantarellmackor. Natten till idag har jag bara sovit några timmar på grund av hunger. Kunde inte somna för var så hungrig och jag var uppe i flera omgångar och åt men blev liksom inte mätt!! Till slut lyckades jag och somnade. Var dock gråtfärdig när Max vaknade 5.30 imorse och bara skulle ligga och prata bredvid mig. Pappa dög inte. Min klocka ringde inte förrän efter 6 så hade behövt sova den där stunden som var kvar. Men dagen har ju rullat på ändå men inatt ska jag INTE vara hungrig. Äta äta äta....
 
Har varit hos barnmorskan på eftermiddan idag. Allt såg bra ut. Sf-mått nu efter 30 veckor är 29 cm. Det är exakt samma som med Max i magen i samma vecka. Låg precis på medelkurvan. Vid förra besöket var måttet strax ovanför kurvan och det häftigaste är att det var exakt likadant med Max också. Bebisens hjärtslag låg på 150 slag/min. Som förra gången vi lyssnade. Nästa besök är om tre veckor och då bokade jag in en tid så att även Marcus kan följa med.
 
Nu ska jag njuta av min kantarellmacka, läsa bloggar och lyssna på Gunilla Perssons "ljuva" stämma i Hollywoodfruarna ;)
 
KRAM




Kommentarer
Emily

Åh vad kul, då är vi nästan lika långt gångna. Jag har BF den 25e december :) Vet ni vad det blir?

2012-10-24  /  20:03:10  /  http://positiivaarne.blogg.se
Linda

Åh vad jag blev sugen på kantarellmackor nu. Så gott! Hoppas ni har en fin dag!

2012-10-24  /  21:27:47  /  http://linchisblogg.blogspot.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback